24 Μαΐ 2010

Το ...αστείο και ο ...αλληλοσεβασμός !!!

ΜΙΑ το emphasisworld, μια το "ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ", που καιρος για άλλα θέματα.... Κοιτάξτε τώρα τι έψαξαν και βρήκαν από την συνέντευξη του κ. Μενεγάκη... Ανακάλυψαν λοιπόν πως είπε ότι:
  • "Είναι αστείο να πιστεύουμε ότι άλλες εθνοτοπικές κοινότητες, πολύ μικρότερες σε πληθυσμό από εμάς (όπως η Αρμενική και Γιαπωνέζικη) ήταν σε θέση να κτίσουν σημαντικά πολιτιστικά κέντρα ενώ εμείς αδυνατούμε."
(σ. π. Τελικά δεν μας λέτε κ. Μενεγάκη: έκτισαν ή δεν έκτισαν τα Κέντρα τους οι ως άνω κοινότητες; Διότι εαν τα έκτισαν, πού βρίσκεται το ..."αστείο"; Εαν δεν τα έκτισαν είναι σίγουρα "αστείο να πιστεύουμε" ότι τα κατάφεραν, ενώ ...δεν! Εκτός κι' αν θέλατε να πείτε ότι ...είμαστε αστείοι (ως ηγεσία εννοώ), και κάπου σας μπέρδεψε ο "δημοσιογράφος" ως μπερδευθείς ο ίδιος... (και εγώ μαζί)! Ανακάλυψαν επίσης, πως είπε ότι:
  • ..."Οι σχέσεις μας με την Ιερά (!) Μητρόπολη μπορούν να χαρακτηριστούν ως άψογες. Υπήρχε πάντα αλληλοσεβασμός και αμοιβαία κατανόηση της προσφοράς της Κοινότητας και της Ιεράς Μητροπόλεως στον Ελληνισμό του Καναδά"
(σ. π. Οι προσωπικές σχέσεις του κ. Μενεγάκη, με τον κ. Σωτήριο μπορεί να είναι οι ...καλύτερες (έστω κι' αν προσωπικά αμφιβάλω), αλλά οι σχέσεις Μητροπόλεως - Κοινότητας, μάλλον δεν, θα πρέπει να, είναι άψογες ! Σεβασμός υπήρχε πάντα, όπως λέτε κ. Μενεγάκη, αλλά χωρίς το "αλληλο"... καθώς και η κατανόηση, εκ μέρους σας, χωρίς το "αμοιβαία", εκ μέρους Του... ΚΑΙ μόνον εκείνες οι ...εκβιαστικές ε-πιστολές για την είσπραξη των ..."αδεδούλευτών του", είναι αρκετές θαρρώ να αποδείξουν τους ισχυρισμούς μου. Η Κοινότητα ...κατεβάζει ρολά και ο ...πνευματικός μας πατέρας, διατάσσει τους ιερείς της να εισπράτουν 600 δολάρια από κάθε ...μυστήριο (ακόμα και τις κηδείες!), για να εξοφληθούν οι προς Μητρόπολη, απλήρωτες υποσχέσεις του κ. Μενεγάκη!!! ΓΙΑ ποιο αλληλοσεβασμό και αμοιβαία κατανόηση ομιλείτε κ. πρόεδρε;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: