26 Φεβ 2015

Αλέξη SOS!

 Σάλπισε σιωπητήριο στο Γιάνη (Βαρουφάκη



Γιάνη μου (διορθωτή προσοχή, με ένα ν) καλή η δημιουργική ασάφεια, καλή και η αντισυμβατική συμπεριφορά. Εντάξει με τα όπλα αυτά στη φαρέτρα σου ανέβασες τους σφυγμούς του Σόιμπλε στα ύψη και κόντεψες να τρελάνεις τον Νταϊσελμπλουμ. Κι΄ εδώ που τα λέμε το ευχαριστηθήκαμε οι νεοέλληνες.

Αλλά Γιάνη μου με όλο το σεβασμό δεν είναι σωστό να τρελάνεις κι΄ εμάς. Μόλις διάβασα το τελευταίο σου κατόρθωμα ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό.

Γιατί Γιάνη μου, με το συμπάθιο, η προαναγγελία με δηλώσεις σου χρεοκοπίας της χώρας το Μάρτιο για 800 εκατ. ως 1 δισ. ευρώ δεν συνιστά ούτε δημιουργική ασάφεια, ούτε αντισυμβατική στάση.

Επιεικώς είναι ανεύθυνη και επικίνδυνη συμπεριφορά. Μπορεί να γνωρίζεις άριστα τη θεωρία των παιγνίων, αλλά Γιάνη τώρα είσαι υπουργός και όταν κάνεις δηλώσεις μπορεί και να στέλνεις τους καταθέτες ντουγρού στις τράπεζες να πάρουν και τις τελευταίες καταθέσεις.

Γι' αυτό θα κάνω έκκληση στον Αλέξη. Κύριε πρωθυπουργέ σάλπισε σιωπητήριο. Τόσο o Γιάνης όσο και άλλοι λαλίστατοι θα μας ρίξουν στα βράχια και θα πάμε άπατοι. Δεν θα προλάβουμε ούτε σωσίβιο να ρίξουμε.

Κάλχας

Δεν υπάρχουν σχόλια: