29 Αυγ 2012

Εκπλήξεις Πεπόνη:
Λούκα, Βάσω, Γεράσιμος οι πρώτοι μάρτυρες.!!!


Ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Πεπόνης εμπιστεύτηκε τα λεγόμενα του αμφιλεγόμενου κ. Ρουμελιώτη κι’ ερευνά δικαστικά την αποτελεσματικότητα της προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ. Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβει κανείς την αξιοπιστία του ανδρός.

Χθες, έγινε γνωστή η λίστα των πρώτων μαρτύρων που έκρινε, ο κ. Πεπόνης, κατάλληλους να καταθέσουν. Ποιοι είναι αυτοί; Οι πιο γνωστοί αντιμνημονιακοί πολέμιοι του Γιώργου Παπανδρέου.!

Ο κ. Πεπόνης κάλεσε την περίφημη Λούκα Κατσέλη η οποία ως υπουργός δεν συμμετείχε σε καμία από τις αρχικές διαπραγματεύσεις ενώ στη συνέχεια χάραξε την δική της πορεία, φθάνοντας μέχρι την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ. Το ακόμα καλύτερο; Ο κ. Πεπόνης κάλεσε και τον Γεράσιμο Αρσένη (!) ο οποίος έχει εγκαταλείψει την ενεργό πολιτική και προτάθηκε μόλις πρόσφατα από τον Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του ...πρωθυπουργού.!

Φυσικά, ο κ. Πεπόνης δεν παρέλειψε να καλέσει και τη Βάσω Παπανδρέου η οποία από την πρώτη στιγμή έδωσε τον δικό της αγώνα κατά του Μνημονίου, υπερασπιζόμενη με πάθος την ανάγκη να μην γίνει καμία μεταρρύθμιση σε αυτή τη χώρα.

Τηρώντας τα προσχήματα, ο οικονομικός εισαγγελέας κάλεσε τουλάχιστον τον Γιώργο Ζανιά, πρώην πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων και από τον ΟΔΔΗΧ, τον πρώην επικεφαλής κ. Πέτρο Χριστοδούλου.

Μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι. Ο Γιώργος Τράγκας και ο Πάνος Καμμένος; Πολύ πιθανό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: