18 Αυγ 2012

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ...


Ρυπαρογραφήματα…

Κατασκευασμένο θεωρεί το Γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, σχετικά με τις διακοπές του στα Χανιά, οι οποίες αναφέρθηκαν ως «χλιδάτες». Το δημοσίευμα ήταν της εφημερίδας «Δημοκρατία», συντηρητικών απόψεων η οποία, πολλές φορές στο παρελθόν και όταν ο κ. Παπανδρέου ήταν πρωθυπουργός, αλλά και όταν αποσύρθηκε, δημοσίευσε, γι αυτόν, πράγματα που προφανώς δεν ανταποκρίνονταν στην αλήθεια. Όπως για παράδειγμα ότι ο πρώην πρωθυπουργός ήταν στις νεροτσουλήθρες στη Λευκάδα, στην οποία, ωστόσο δεν έχει πάει.
Το Γραφείο του κ. Παπανδρέου κατηγορεί την εφημερίδα ότι για μια ακόμα φορά δημοσιεύει ανυπόστατα θέματα, όπως αυτό των διακοπών στα Χανιά. Δεν αρνείται την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στα Χανιά, τονίζει, όμως, ότι «το τίμημα που καταβάλουν είναι απείρως μικρότερο από το αναφερόμενο».
Το Γραφείο του πρώην πρωθυπουργού έχει διαψεύσει και άλλα δημοσιεύματα της συγκεκριμένης εφημερίδας, αλλά αυτή τη φορά επισημαίνει ότι στο μεταξύ έχει στηθεί και γραμμή αναπαραγωγής των δημοσιευμάτων της, κυρίως μέσω
blogs και sites. 
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται επίσης είναι απολύτως γνωστοί οι λόγοι, για τους οποίους «οι δήθεν υπηρέτες της αλήθειας και της δικαιοσύνης κόπτονται». Και δίνουν την εξής απάντηση:
«Ό,τι και να λένε οι εκπρόσωποι της φαυλοκρατίας, με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, οι Έλληνες καταφέραμε επί δύο χρόνια να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια και μέσα στο ευρώ, όταν η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ είχε λιποτακτήσει, όταν όλοι στο εξωτερικό μας είχαν τελειωμένους και όταν κανονικά η Ελλάδα, ο κάθε Έλληνας, θα είχε ζήσει την εθνική τραγωδία της βίαιης χρεοκοπίας από το Μάϊο του 2010.
Και μάλιστα, τα καταφέραμε στις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Με το πρωτογενές έλλειμμα στα 25 και όχι στα 4-5 δις ευρώ, που καταφέραμε να είναι σήμερα, με πολιτική σύγκρουση στην Ελλάδα για τις μεγάλες και απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, την οποία πρωτίστως καλλιεργούσαν όσοι σήμερα παριστάνουν τους τιμητές, χωρίς κυβερνητική συνεργασία, χωρίς Ολάντ, χωρίς Μόντι στην ΕΕ. Χωρίς μια επιθετικά δραστήρια ΕΚΤ στις αγορές ομολόγων, χωρίς την κατανόηση ότι το πρόβλημα δεν είναι απλά η Ελλάδα αλλά οι αδυναμίες της ευρωζώνης.
Είναι, λοιπόν, κατανοητοί οι φόβοι των εμπνευστών και των συγγραφέων αυτών των ρυπαρογραφημάτων, που υπερβαίνουν κατά πολύ αυτούς της επιβεβαίωσης των επιλογών του Γιώργου Παπανδρέου, που κάθε μέρα βλέπουν ότι αναδεικνύει η ίδια η πραγματικότητα».



Δεν υπάρχουν σχόλια: