23 Αυγ 2012


Το κριτήριο της ...εμπιστοσύνης.!!!

Ο Τραγάκης απάντησε.! Τι το 'θελε; Χειρότερα τα 'κανε ο άνθρωπος...
Δεν διόρισε ούτε έναν, ούτε δυο, αλλά τέσσερις συγγενείς του, οι οποίοι πληρούσαν ένα μοναδικό κριτήριο. Αυτό της ...εμπιστοσύνης.!
Κι επειδή μέχρι τώρα βασίλευε η ..."ανυπαρξία νομοθετικής ρύθμισης" όπως λέει, ο κάθε βουλευτής βόλευε τα παιδιά κι όλο του το σόι….
Θαυμάστε το ύφος -και το ήθος- του πολιτικού ανδρός:

«Η ανυπαρξία μέχρι τώρα νομοθετικής ρύθμισης για τον τρόπο επιλογής των μετακλητών υπαλλήλων έδινε τη δυνατότητα στους βουλευτές να επιλέγουν τους συνεργάτες τους με βάση τα κριτήρια εμπιστοσύνης και αποτελεσματικότητας. Από την στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει συγκεκριμένους κανόνες σε αυτή τη διαδικασία, σταματάει μια πρακτική που δικαίως ή αδίκως έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις.»

Ιωάννης Τραγάκης

Δικαίως και παρά δικαίως …κύριε Ιωάννη μας…



Κόρη και νύφη του Τραγάκη στη Βουλή.!

Τι αναφέρουν συνεργάτες του αντιπροέδρου της Βουλής


(Τα πάντα επιβεβαίωσαν συνεργάτες του Γιάννη Τραγάκη οι οποίοι μιλώντας με δημοσιογράφους αποκάλυψαν ότι στη Βουλή έχουν διοριστεί ως μόνιμοι τόσο η κόρη όσο και η νύφη του κυρίου Τραγάκη.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες η κόρη του κ. Τραγάκη Αργυρώ προσελήφθη ως μετακλητή το 2004 και μονιμοποιήθηκε με την διάταξη Σιούφα ενώ η νύφη του προσελήφθη και αυτή ως μετακλητή της Ν.Δ το 2004 για να παράσχει νομική συνδρομή στην εξεταστική για του ΤΟΡ , πρόεδρος της οποίας ήταν ο Γ.Τραγάκης.

Τότε ήταν που γνωρίστηκε με τον γιο του Αντιπροέδρου τον οποίο παντρεύτηκε λίγα χρόνια αργότερα. Μετά τις σημερινές εξελίξεις ο συνολικός αριθμός των συγγενών του Πειραιώτη πολιτικού στη Βουλή φτάνει τους τέσσερις ενώ ο ίδιος με δήλωσή του πριν από λίγο έδειξε να μην μετανιώνει λέγοντας επί της ουσίας ότι κινήθηκε εντός των περιθωρίων που του έδινε η ανυπαρξία νομοθετικής ρύθμισης.)


Δεν υπάρχουν σχόλια: