24 Αυγ 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ …ΒΟΜΒΑ


Οι Γερμανοί πληρώνουν την Ελένη
να εκμαυλίσει τον Αλέξη Τσίπρα.!


Καλούμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κουράκη να καταγγείλει τα σιωνιστικά συμφέροντα και τον σκοτεινό ρόλο της παγκόσμιας ελίτ, η οποία χρησιμοποιεί την Μενεγάκη-που σημειωτέον πληρώνεται από τους Γερμανούς του ALPHA-για να εκμαυλίσει τον Αλέξη Τσίπρα.
Στην συγκεκριμένη φωτό του περιοδικού CIAO μπορείτε να δείτε τον-βραζιλιάνικων προδιαγραφών-πισινό της Ελένης Μενεγάκη. 

Αυτό που δεν βλέπετε είναι ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος βρισκόταν (οικογενειακώς) σε ήαπόσταση αναπνοής από την εκρηκτική παρουσιάστρια του Κοντομηνά. Συναντήθηκαν στην διάρκεια των διακοπών τους και η Ελένη έσπευσε να καλέσει τον Αλέξη στο οικολογικό ξενοδοχείο του Ματέο στην Άνδρο.
Η απόλυτη star-που θάλεγε και ο εγκεφαλικός Μαλέλης-έχει σφραγίσει με τα προσόντα της την επιχειρηματικομηντιακή ζωή της χώρας.

Ιδού τι έγραψε για την ζωή της Ελένης ο συνεργάτης μας Ευλάμπιος Ασκητής:

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Την κωλοκατάσταση στην οποία έχουμε μπλέξει αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο η ρετουσαρισμένη φωτογραφία του πισινού της Ελένης Μενεγάκη.

Η απόλυτη Ελληνίδα παρουσιάστρια που ξεκίνησε την καριέρα της από το Mega Banka με τον Γιώργο Πολυχρονίου κατάφερε με τα εμφανή προσόντα της να τινάξει την μπάνκα των νταβατζήδων της ενημέρωσης στον αέρα.

Η Ελενίτσα μετά το Μega πήδηξε στον ΑΝΤ1, όπου δεν άργησε να γίνει η Βασίλισσα του Αγίου Αιμιλιανού, προκαλώντας αμέτρητα πρωτοσέλιδα στα επιστημονικά περιοδικά του είδους.

Ο χωρισμός με τον Μίνωα Κυριακού θα την έριχνε στην αγκαλιά του πρώην μπάρμαν του «Μερσέντες» Βασίλη Νομικού τον οποίο θα εγκατέλειπε για τον πνευματώδη εσωτερικό κόσμο του Γιάννη Λάτσιου, ενός λάτρη της κλασσικής παιδείας, κάτι που συγκίνησε ιδιαίτερα την Ελένη αλλά και την μαμά της.

Από τον ΑΝΤ1 θα πάρει μετεγγραφή για τον ΑLPHA μην μπορώντας να αντισταθεί στα πολλά εκατομμύρια ευρώ-κάποιοι κάνουν λόγο για 6-που της προσέφερε ο Δημ. Κοντομηνάς.

Η Ελένη που υπήρξε καλή φίλη τόσο του Γ. Βαρδινογιάννη, όσο και του Σ. Κόκκαλη με μια λιτή ανακοίνωση θα δημοσιοποιήσει τον χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο προκαλώντας αίσθηση και δημοσιεύματα ακόμη και στις πιο έγκυρες εφημερίδες της χώρας ενώ ο Σταμάτης Μαλέλης και οι ειδικευμένοι παρουσιαστές του STAR ζούσαν μεγάλες στιγμές.

Η σχέση της με τον ξενοδόχο της Άνδρου Ματέο Παντζόπουλο θα έκανε τα αθηναϊκά σαλόνια να στάζουν χολή από την ζήλεια τους μια και η Ελένη δεν θα δίσταζε να αποτινάξει από πάνω της την συμβατική ζωή του έγγαμου καθωσπρεπισμού.

Η πρόσφατη εμφάνισή της σε φωτογραφική έκθεση της πεθεράς της-μητέρας του Ματέο-θα προκαλούσε σχόλια που την αδικούσαν μια και κάποιοι χαιρέκακοι έγραψαν πως η πεθερά είναι πιο γοητευτική από την νύφη.

Η Ελενίτσα ζοχαδιάστηκε και με την βοήθεια του ατελιέ του περιοδικού CIAO παίρνει την εκδίκησή της αποκαλύπτοντας τον- βραζιλιάνικων προδιαγραφών- πισινό της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: