30 Αυγ 2012

Η ΟΜΟΡΦΗ ΟΛΓΑ 
Βολεύει στον ΕΟΤ τα γαλάζια παιδιά 
ΤΟΥ ΚΩΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ 

Η κ.Σοφία Λουκέρη είναι οδοντίατρος. Μπορεί και να είναι η καλύτερη οδοντίατρος του κόσμου. Τι έχει όμως να προσφέρει στον ΕΟΤ; Τι εκτίμησε η κ.Κεφαλογιάννη διορίζοντας την; Τις γνώσεις της στα οστεο-ενσωματούμενα εμφυτεύματα;

Η κ.Σοφία Λουκέρη βολεύτηκε για έναν και μόνο λόγο, γιατί είναι μέλος του γαλάζιου κοπαδιού έχοντας θέσει παλαιότερα την υποψηφιότητα της για τη Βουλή με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

 Η όμορφη Όλγα της Αξιοκρατίας δεν σταμάτησε εκεί. Θέση στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΤ βρήκε και η δικηγόρος Ανδριανή (Νούλη) Παπανδριανού η οποία ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με το συνδυασμό: «Αττική-Νέα Προοπτική» του Βασίλη Κικίλια.

Στο Δ.Σ χώρεσε και ο ιατροδικαστής (!) Γρηγόρης Λέων, ο οποίος ήταν υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη στον κεντρικό τομέα της Αθήνας. 

Η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη αναθέτει τις τύχες του Ελληνικού Τουρισμού σε γαλάζιους πολιτευτές που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο αλλά εντελώς τυχαία πολιτεύονται στην Αθήνα. Θυμίζω ότι η κ. Κεφαλογιάννη βγήκε πρώτη σε σταυρούς στην Α' Αθηνών, κερδίζοντας μέχρι και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο... 


Δεν στελεχώνεται έτσι η Δημόσια Διοίκηση από μια κυβέρνηση ευρωπαϊκού προσανατολισμού. Δεν θα βοηθήσουν τον ελληνικό τουρισμό κάθε λογής άσχετα παιδιά του κομματικού ...σωλήνα κ. Όλγα μας .!




Δεν υπάρχουν σχόλια: