17 Αυγ 2012



Οι δραχμολάγνοι Λαφαζάνηδες

βγάζουν γλώσσα....



Έριξαν τις μάσκες τους οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και άρχισαν τα τάματα ανήμερα της Παναγίας στη Χάρη Της για να χρεοκοπήσει η Ελλάδα και να γίνει ο Τσίπρας πρωθυπουργός!
Έλεος πια με τους ξερόλες της δραχμής!
Έλεος!
Διαβάστε το ρεπορτάζ για το τι έγινε ακριβώς:

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, κατά την οποία ανέφερε ότι μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας δεν είναι κατ' ανάγκην καταστροφική.

Απαντώντας η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαφαζάνης με σημερινές του δηλώσεις εύχεται τη χρεοκοπία της χώρας. Λίγες εβδομάδες πριν, ζητούσε απροκάλυπτα την έξοδό μας από το ευρώ και την Ευρώπη. Ούτε ο ελληνικός λαός, ούτε η κυβέρνηση θα του κάνουν τη χάρη. Τέτοιες, όμως, δηλώσεις αποτελούν ντροπή».

Στις δηλώσεις του προς τον ραδιοσταθμό Alpha ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η χρεοκοπία δεν είναι κατ' ανάγκην καταστροφική. Είναι όπλο των αδύνατων όταν φτάνουν στο σημείο να μην μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους. Δεν πρέπει να την εμφανίζουμε ως μπαμπούλα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: