31 Αυγ 2012


Ένοχη σιωπή 
απ’ όλους
για την εξάρθρωση Διώτη.!!!



Ένοχη σιωπή από όλα τα κόμματα για τον αποκεφαλισμό του μοναδικού ανθρώπου που έβαλε χειροπέδες σε ένα κομμάτι της σαπισμένης εγχώριας διαπλοκής.
Ο μόνος που επιχείρησε να σπάσει αυτό το απόστημα της "αριστοκρατίας των μαυραγοριτών" φοροφυγάδων. Και αίφνης ο Διώτης πήγε σπίτι του με απαξιωτικό τρόπο-το έμαθε από τα χαζοκάναλα.

 “Δεν μας ενδιαφέρει η παρουσία του Ιωάννη Διώτη στο ΣΔΟΕ μπορείτε να τοποθετήσετε όποιον εσείς θέλετε…”
Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου σε πρόσωπο απολύτου εμπιστοσύνης του Αντώνη Σαμαρά.

Προφανώς τα κορυφαία κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ επεδίωκαν από καιρό να απαλλαγούν από τον "ενοχλητικό" κύριο Διώτη παρά την επιτυχημένη του πορεία τόσο στο ΣΔΟΕ όσο και σε άλλες νευραλγικές θέσεις.
 Αιτία ήταν η φιλία του κ. Διώτη με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη τον οποίο θεωρούν επικίνδυνο αντίπαλο του αρχηγού στην Ιπποκράτους και οι καλές σχέσεις του με τον Γιώργο…

Ο δημοσιογράφος του ΒΗΜΑτος Νίκος Χασαπόπουλος, με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ κατέγραψε τις απόψεις του καρατομηθέντος διώκτη της φοροδιαφυγής αλλά και αυτό πέρασε -καθόλου περιέργως- πέρασε στα χαμηλά από το ιθαγενές μηντιακό σύμπαν.!
Σύντομα έρχεται μια νέα αποκάλυψη να προστεθεί στην συνομωσία σιωπής γύρω από την εξάρθρωση του Ιωάννη Διώτη….

Δεν υπάρχουν σχόλια: