5 Δεκ 2014



His name is Protopapas, Chris Protopapas..

Στη δική του σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις αλλά και σε αυτή του Γκίκα Χαρδούβελη που επισης, όπως, λέει ήταν σκληρός με τους δανειστές, αποδίδει ο Χ. Πρωτόπαππας την αδιάλλακτη στάση του ΔΝΤ έναντι της χώρας μας. [lifo]

«Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό. Ίσως στο γεγονός ότι του προβάλλαμε ισχυρές αντιστάσεις. Όχι μόνο εμείς δηλαδή, αλλά και ο κ. Παπασταύρου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πρωτόπαπας, μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ. « Όταν κάποιος κύριος, εκπρόσωπος διεθνούς οργανισμού, δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει στην χώρα αυτά τα χρόνια και λέει 'δεν με ενδιαφέρει η κοινωνία, δεν με ενδιαφέρει η οικονομία, δεν με ενδιαφέρει τίποτα, με ενδιαφέρουν μόνο τα νούμερα', θα προβάλλω αντίσταση και ισχυρή αντίσταση» τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Epikairo: Γελάει όλη η πλάση με αναφιλητά με την απίστευτη αυτή δήλωση του Πρωτόπαπα. Την ίδια ώρα όμως προκαλεί τρομερό προβληματισμό για το ποιόν των ανθρώπων που μας εκπροσώπησαν στην κρισιμότερη διαπραγμάτευση της μνημονιακής εποχής.

Ας μην αυταπατώμαστε όμως. Οι δηλώσεις του Πρωτόπαπα δεν βάζουν υποθήκη για μια θριαμβευτική υποψηφιότητά του στο καμίνι της Β΄ Αθήνας. Ο "σκληρός Χρήστος" έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ της ταινίας "Πολύ σκληρός για να πεθάνει", τώρα που ο Μπρούς ο Γουίλις έχει αποφασίσει να κάνει στροφή στην καριέρα του. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι ο επόμενος του Ντάνιελ Κρέγκ James Bond. Ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: