7 Δεκ 2014

Την έβαψες !



Αν όλα αυτά τα αφιονισμένα κωλόπαιδα διαδήλωναν για να μπορούν να ανοίξουν μια δουλειά χωρίς να χρεώνονται €7000 με το καλημέρα σας σαν ελεύθεροι επαγγελματίες και να μην έχουν ανάγκη το "δημόσιο", όπως και να δημιουργούσαν μπροστά στα tablets και τους υπολογιστές τους, αντί να ψάχνουν τρόπο να ξεσπάσουν την παράνοια που τα έχουν ποτίσει (να τα λέμε όλα) οι γύρω τους, η Ελλάδα θα είχε άλλη όψη τώρα και δε θα αγωνιούσαμε για το τι θα μας κάνουν τρεις ανθυποϋπάλληλοι των "δανειστών".
Φαίνεται όμως ότι όοοοχιι. Κάποιοι δεν το θέλουν.
Εν τω μεταξύ μαθαίνω σχετικά ήπιες ήταν οι
δηλώσεις του "επίσημου" ΣΥΡΙΖΑ. Καλό είναι αυτό. Τους έχει πιάσει σύγκρυο.

Οπότε Αλέξη, άκου τι έχεις χρεωθεί ως τώρα:

Λαφαζανοστρατούληδες, νεολαία-ψυχάκηδες (όταν τους αφιονίζετε καλά ήταν ε;) - συνδιασμός μίσους και αμορφωσιάς, Συνδικαλιστές ΠΑΣΟΚ και Φωτοπουλομπαλασόπουλοι (αυτό το Φωτόπουλο βρε παιδιά τι κάνετε τον κρύβετε; ε;), και απέναντί σας το "χώρο" που είναι και οι αυθεντικοί ψυχάκηδες και αν το καταλάβατε, μισούν περισσότερο τους προδότες και τους "προσκυνημένους" από τους απλούς "ταξικούς εχθρούς" . Με απλά Ελληνικά: Κοίτα τι έχεις μαζέψει χαζούλη. ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ .
πώς;
τι;

Να το ξαναπώ γιατι δεν το καταλαβαίνετε. Τα είδατε τα αφηνιασμένα; Αν γίνετε "εξουσία" ΕΣΕΙΣ θα τα βρείτε μπροστά σας. Καλώς τα δεχτήκατε, παρδαλά συντρόφια.

ΚΚ2-παρατηρητήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια: