13 Ιουν 2013



σε περίπτωση πρόωρων εκλογών!

Ευκαιρία «απόδρασης» μέσω της παραγραφής από τους ποινικά κολάσιμους χειρισμούς του αναφορικά με την λίστα Λαγκάρντ δημιουργούν οι πιθανές πρόωρες εκλογές για τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Πλέον, με τις φυγόκεντρες ενδοκυβερνητικές δυνάμεις να δρουν ανεξέλεγκτες κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εσπευσμένης προσφυγής στις κάλπες και διάλυση της Βουλής εντός των επόμενων ωρών. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι η προανακριτική επιτροπή δεν θα έχει προλάβει να καταθέσει το πόρισμά της προκειμένου να το εγκρίνει η Ολομέλεια [zizanio]...

Epikairo: Eίναι ο πλέον σοβαρός λόγος που έχω διαβάσει για να μη γίνουν πρόωρες εκλογές. Τα γηγενή νεφελίμ είναι αποφασισμένα να μην αφήσουν τον Παπακωνσταντίνου να «δραπετεύσει» και θα αναδημοσιεύσουν κάθε τι που θα σταματήσει τη διενέργεια πρόωρων εκλογών. Άλλωστε, η παραγραφή δε βολεύει τους Σαμαρά-Βενιζέλο που έχουν προαποφασίσει να εντάξουν την καταδίκη Παπακωνσταντίνου στον προεκλογικό τους απολογισμό.

Ένας ακόμη λόγος για την αποφυγή πρόωρων εκλογών είναι η οικονομική κατάσταση των κομμάτων. Αν όμως οι Σαμαράς-Βενιζέλος πετύχουν, μαζί με την καταδίκη του Παπακωνσταντίνου, την οικειοποίηση της αμύθητης περιουσίας του, μπορούν να κάνουν εκλογές για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Το μόνο ερώτημα που μπορεί να απευθύνει κανείς στα νεφελίμε είναι το εξής: Μαύρο, κόκα ή LSD ;


«Απόδραση» Παπακωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: