11 Ιουν 2013

και των Εβραικών οργανώσεων.
Κι ενώ σύμφωνα με το πόρισμα Πεπόνη οι εξαδέλφες του Παπακωνσταντίνου δεν έχουν δηλώσει 6 εκατ. Ευρώ, κάτι που σύμφωνα με δημοσιεύματα, δικαιολογεί την τυχόν λαθροχειρία του πρώην υπουργού Οικονομικών η Ζωή Κωνσταντοπούλου δείχνει αποφασισμένη-για μυστηριώδεις λόγους-να κυνηγήσει στο Τελ Αβίβ την φαντασίωση ότι πίσω από τον Μιωνή κρύβεται η Μαργαρίτα Παπανδρέου!

Ετσι λοιπόν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρισκάρει να γίνει ολοκληρωτικά ρεζίλι τόσο η ίδια όσο και το κόμμα της που τρέχει πίσω από την συγκεκριμένη θεωρία συνομωσίας. Πέρα από αυτό οι
βουλευτές της Προανακριτικής που ετοιμάζονται να πάνε στο Τελ Αβίβ θα χρεώσουν τον λογαριασμό του ελληνικού λαού με τα έξοδά τους σε μια κρίσιμη συγκυρία.

Πάντως-σύμφωνα με πληροφορίες- ο επιχειρηματίας ετοιμάζει "θερμή υποδοχή" στο κλιμάκιο, το οποίο είναι πολύ πιθανό να βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις με το που πατήσει το πόδι του στο αεροδρόμιο του Τελ Αβιβ. Στο μεταξύ στα ΜΜΕ του Ισραήλ υπάρχουν σφόδρα επικριτικές αναφορές για την ασυλία των νεοναζιστών στην Ελλάδα και την υπόγεια σχέση αστικών κομμάτων με την Χρυσή Αυγή.
Η αίσθηση που υπάρχει για την ελληνική Βουλή και την συγκεκριμένη Προανακριτική είναι ότι εξαιτίας του αντισημιτισμού που κυριαρχεί στο ελληνικό κονοβούλιο αλλά και στην ελληνική κυβέρνηση μπήκε στο στόχαστρο ο Ελληνοεβραίος επιχειρηματίας, το υπόμνημα του οποίου ήταν αναλυτικότατο ως προς τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας του, η οποία σημειωτέον αγοράστηκε από την τράπεζα του κ. Λάτση.

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Καπερνάρος και οι υπόλοιποι του κλιμακίου προτιμούν να ταξιδέψουν ως το Ισραήλ αντί να πάνε ως την Mεταμόρφωση Χαλανδρίου, να ρωτήσουν τον Μπόμπολα και τους άλλους μεγαλοεπιχειρηματίες και εκδότες που τα ονόματά τους βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ, αν είχαν δηλωμένα τα ποσά.

Στο μεταξύ η Anti-Defamation League, (ADL), μια πανίσχυρη οργάνωση που ιδρύθηκε το 1913 "για να σταματήσει η δυσφήμιση του εβραϊκού λαού και να εξασφαλίσει τη δικαιοσύνη και δίκαιη μεταχείριση για όλους", σε ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρεται στην προσβολή στην μνήμη των 6 εκατ. Εβραίων του Ολοκαυτώματος από τον βουλευτή Κασιδιάρη αλλά και στον πρωθυπουργό Σαμαρά που απέσυρε το νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού, κόντρα σε μια πρόσφατη δέσμευσή του στους Ελληνες Εβραίους της Θεσσαλονίκης στις 19 Μαρτίου. Η ADL συγχαίρει τον Σάμπι Μιωνή για την στάση του απέναντι στους αρνητές του Ολοκαυτώματος και στέκεται στον χαρακτηρισμό "Εβραίος" που του αποδίδουν οι διώκτες του.
Για να δούμε τι θα συμβεί στο Ισραήλ με το ελληνικό κλιμάκιο της Βουλής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: