11 Αυγ 2010

Tα δυο ...Κακά της μοίρας...

ΕΙΝΑΙ, τελικά τα δυο "κακά" της μοίρας της;

Αναφερόμαστε στην Ελληνική Κοινότητα Τορόντο, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του "EMPHASIS WORLD", συνεχίζει να υποφέρει εκ του ενός από  τα δυο κακά ...της.
ΣΕ πρόσφατο σχόλιό του  ο "αμαξάς", καταγγέλλει:

  • "Τον προκλητικό και αδιαφανή τρόπο του προκατόχου του γεν. γραμματέα (σ. π. Γιάννη Κακαγιάννη), φαίνεται να ακολουθεί ο άλλοτε «συναγωνιστής» του και συνυπεύθυνος για την οικονομική κατάντια του αστικού οργανισμού νέος γραμματέας κ. Γιώργος Κακαρέλης, τουλάχιστον όσον αφορά στις αναθέσεις των τυπογραφικών εργασιών. Με λίγα λόγια ζητάει ( σ. π. ο κ. Γιώργος Κακαρέλης), οι προμηθευτές (τυπογραφικών) να στέλνουν τις προσφορές τους αποκλειστικά στο δικό του e-mail. (σ.π.!!!)

(σ. π. Κύριε πρόεδρε της Κοινότητας, είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Είναι σε γνώση σου κ. Νίκωνα Γεωργακόπουλε, η απόφαση αυτή του γ. γραμματέα; Μήπως κ. πρόεδρε, έχεις εγκλωβιστεί, όπως ακριβώς ο προκάτοχός σας κ. Γκέκας και δεν έχεις την δύναμη να το καταγγείλεις, ή απλώς συμφωνείς μαζί του; Θα πρέπει να γνωρίζεις κ. πρόεδρε, ότι πέρασαν οι ...ανεξέλεγκτες εποχές της δεκαετίας Μενεγάκη, κατά την οποία οι δυο εβδομαδιαίες εφημερίδες έκαναν πως δεν έβλεπαν, ενώ οι άλλες  2-3 είχαν αποκλειστεί, ακόμα και να περνάνε από κοινοτικούς χώρους, διότι δεν συμφωνούσαν με τα έργα και τις ημέρες της τότε διοίκησης...)

Υ. Γ. Κύριε πρόεδρε, δεν φτάνει να είσαι τίμιος, αλλά πρέπει και να φαίνεσαι. Και θα φανείς από την απόφαση που θα λάβεις, ελπίζουμε ...σύντομα.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: