12 Αυγ 2010

"Τέλος οι ...κόρες από την Εκκλησία" !

Δηλώσεις του μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ

ΣΕ δηλώσεις του, με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα "Διαρκή Ιερά Σύνοδο" της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, αναφέρει και τα παρακάτω:

  • "Τα ψέμματα τελείωσαν. Όσοι θέλουν να φορέσουν το ράσο πρέπει, ιατρικά και ψυχοσωματικά να αποδειχθεί ότι είναι άνδρες. Τέλος οι… κόρες από την Εκκλησία… Τέλος τα μανικιούρ και τα καλοχτενισμένα μαλλιά και τα όσα συναντάμε σήμερα στον Κλήρο με αποτέλεσμα να γελάει ο κόσμος και να γίνονται άσχημα σχόλια σε βάρος της Εκκλησίας.

  • Είμαι αποφασισμένος, τώρα που θα συμμετέχω στη νέα Διαρκή Ιερά Σύνοδο, να ζητήσω ό,τι σας είπα όπως και Αποστολική Κλήρωση για τους Νέους Ιεράρχες.

  • Γνωρίζω ότι γίνομαι αντιπαθητικός. Όπως γνωρίζω ότι αποκτώ όλο και περισσότερους εχθρούς. Αδιαφορώ. Εδώ είμαι, ας έλθουν να με δολοφονήσουν όπως μας απειλούν, καθημερινά, στην Μητρόπολη".

META από τέτοιες δηλώσεις, πόσο ...αδιάφορη μπορεί να είναι η παρουσία του στις εργασίες της νέας "Ιεράς" Συνόδου; Θα είναι παρουσία ενός, πραγματικά Ορθοδόξου, Κληρικού χωρίς συμβιβασμούς, ή όχι; Θα το δούμε σύντομα.
Αμήν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: