21 Αυγ 2010

Ένα Σχόλιο του προέδρου

Επειδή θεωρούμε ότι το σχόλιο του προέδρου της Κοινότητας στο ...άρθρο μας "για μια φωτογραφία" θα περάσει ...αδιάβαστο λόγω απόστασης χρόνου, και επειδή θεωρούμε τιμή την ενασχόλησή του μαζί μας, το αναδημοσιεύομαι φρέσκο ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστό στους ό,ποιους αναγνώστες μας τεμπελιάζουν και δεν ψάχνουν λίγο παραπίσω για σχόλια παλιότερων δημοσιεύσεων.

  • Γράφει λοιπόν ο κ. Νίκωνας:

I find it ironic that your blog spends so much time discussing the location of portraits.


AND NOT THE REAL ISSUES AFFECTING THE GREEK COMMUNITY!!!

(If the blogger who visited the community had spend some time looking they would have seen something else in its place!-They should have asked the question why?)

Nikona Georgakopoulos
President Greek Community of Toronto

( σ. π. Με όλο το σεβασμό, στον τίτλο του προέδρου της Κοινότητας, θέλω να σας πω  κύριε Νίκωνα πως όταν ολόκληρο το προεδρείο του οργανισμού ασχολείται - επί ένα σχεδόν μήνα - με την φωτογραφία του κ. Μενεγάκη, εμείς ως Μ.Μ.Ε. τρομάρα μας, με τι μπορούμε να ασχοληθούμε; Έχετε κάνει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζουμε;
Εκδώσατε κάποια ανακοίνωση Τύπου για κάποιες ενέργειές σας και δεν το αντιληφθήκαμε; Μας ενημερώσατε - και μέσω ημών την παροικία - για τα δέκα, (κατά Δάγωνα), συν το δοκάρι, προβλήματα του Νέου (και ίσως ακατάλληλου) Πολιτιστικού Κέντρου;
Η ό,ποια ενημέρωσή μας προέρχεται από έναν π. πρόεδρο, τον κ. Γκέκα και έναν, ενασχολούμενο με τα κοινά, ομογενή, τον κ. Γιάννη Δάγωνα!
ΣΕΙΣ κ. Γεωργακόπουλε, ως πρόεδρος και ως "προεδρείο", τι κάνετε όλο αυτό τον καιρό; Μήπως περιμένετε την ώρα, μαζί με τις άλλες ανακοινώσεις σας, να παραδώσετε και τα... - άντε, ας μην το γκαντεμιάσω - ;)
  •  ΘΑ περιμένουμε κάποιες σας κινήσεις και θα επανέλθουμε σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: