19 Αυγ 2015

Οργισμένο tweet του Π. Χαϊκάλη για όσους ειρωνεύονται τη «συγγνώμη» του



Στην αντεπίθεση πέρασε ο Παύλος Χαϊκάλης, μετά την πρωινή «ομολογία» του σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι προεκλογικά ακούστηκαν υπερβολές τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες»

Με αυτό το tweet, απάντησε στους επικριτές του ο Παύλος Χαϊκάλης

Μπορεί ο νέος υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων να ήταν από εκείνους που χειροκρότησαν όταν ακούστηκε το περίφημο «στα τέσσερα εσείς... στα τέσσερα» του αρχηγού του, αλλά τα λάθη είναι για τους ανθρώπους.

Έτσι, ο γνωστός κωμικός, επιχείρησε σήμερα το πρωί, να διαχωρίσει τη θέση του, ομολογώντας ότι στο παρελθόν υπήρξε υπερβολικός στους χαρακτηρισμούς του προς τους πολιτικούς του αντιπάλους, όταν τους χαρακτήριζε «Τσολάκογλου» και «Γερμανοτσολιάδες».

Επίσης, δεν παρέλειψε να κάνει αυτοκριτική λέγοντας ότι «δεν έχει ακούσει σοβαρές εναλλακτικές προτάσεις» - αναφερόμενος προφανώς και στις προτάσεις του κόμματός του, πριν την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου.

Παραδόξως όμως, η «ομολογία» του υφυπουργού Χαϊκάλη, έγινε δεκτή με πλήθος ειρωνικών σχολίων, ειδικά από όσους είχαν γίνει στο παρελθόν στόχοι του «υπερβολικού» σχολιασμού του, πράγμα που προκάλεσε την οργισμένη αντίδρασή του.

Έτσι, με νέο tweet, ο Παύλος Χαϊκάλης, διατυπώνει τους ίδιους, αγαπημένους του χαρακτηρισμούς, μόνο που αυτή τη φορά έχει ως στόχο τους «αντιμνημονιακούς» που έσπευσαν να τον αμφισβητήσουν, τους οποίους αποκαλεί «Προδότες» και «Τσολάκογλου» και τους καταριέται να έχουν τον «Κρόνο Ανάδρομο» (αφού ο γνωστός κωμικός, είναι και εμβριθής μελετητής της Αστρολογίας)

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: