27 Αυγ 2015

Τι συμβαίνει με την SkyGreece;

Οι φήμες οργιάζουν για την SkyGreece την αεροπορική εταιρεία που ίδρυσαν Έλληνες ομογενείς από τον Καναδά με στόχο όπως έλεγαν να συνδέσουν την Ελλάδα με την ομογένεια της Βόρειας Αμερικής.
Οι φήμες μιλούν ακόμη και για αναστολή της λειτουργίας της και πτώχευση από μέρα σε μέρα. Οι πτήσεις της εταιρείας ματαιώνονται η μια μετά την άλλη ή γίνονται με καθυστερήσεις ακόμη και τριών ημερών με αποτέλεσμα ο κόσμος να αγανακτεί και να ταλαιπωρείται. Η αγανάκτηση γίνεται ακόμη μεγαλύτερη καθώς η εταιρεία σε πολλές περιπτώσεις δε λαμβάνει μέριμνα για τους επιβάτες που καθηλώνονται στα αεροδρόμια.
Την Τρίτη δεν έγινε η πτήση από Αθήνα για Νέα Υόρκη ενώ σήμερα ακυρώθηκε και η πτήση από Αθήνα για Τορόντο. Ακυρώθηκε επίσης η αυριανή πτήση από Θεσσαλονίκη για Τορόντο.
Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι στα γραφεία της εταιρείας τα μαζεύουν και φεύγουν καθώς είναι απλήρωτοι για πολλούς μήνες ενώ η εταιρεία χρωστά αρκετά σε πολλούς προμηθευτές. Τα τηλέφωνα δεν απαντούν.
Στο facebook δημιουργήθηκε σελίδα με τίτλο SkyGreece Troubles όπου οι επιβάτες εξιστορούν την περιπέτεια τους.
Χθες με αφορμή την ματαίωση της πτήσης από Αθήνα για Νέα Υόρκη και την ταλαιπωρία των επιβατών στο αεροδρόμιο της Αθήνας, καθώς κανείς από την εταιρεία δεν υπήρχε στο αεροδρόμιο για να τους ενημερώσει και να ενδιαφερθεί για αυτούς μιλήσαμε με τον πρόεδρο της εταιρείας Νικόλα Αλεξανδρή ο οποίος μας είπε πως κάποια τεχνικά προβλήματα στα δυο αεροπλάνα της εταιρείας έριξαν το πρόγραμμα πίσω ωστόσο μας διαβεβαίωσε πως τα γραφεία της εταιρείας λειτουργούσαν κανονικά. Την ίδια ώρα ταλαιπωρημένοι πελάτες της SkyGreece που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο της Αθήνας προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της εταιρείας σε Αθήνα Τορόντο και Νέα Υόρκη και κανείς δεν σήκωνε τα τηλέφωνα.
Τι κατάντια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: