18 Αυγ 2015

Μήνυση Καμμένου στο Μουσείο της Μαντάμ Τισό για ομοίωμα τραγουδίστριας «στα τέσσερα»!



Την πρόθεσή του «να μην αφήσει αυτή την προσβολή να περάσει έτσι, αλλά να κινηθεί δικαστικά εναντίον των Άγγλων», ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που θεωρεί ότι η στάση του αγάλματος τον διακωμωδεί προσωπικά

Ο Πάνος Καμμένος, εκτός εαυτού, αντικρύζει την Nicky Minaj «στα τέσσερα» και το θεωρεί προσωπική προσβολή!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Πάνο Καμμένο, κατά την επίσκεψή του στο Μουσείο της Μαντάμ Τισό, στο Λονδίνο, όταν ήρθε αντιμέτωπος με το αμφιλεγόμενο ομοίωμα της Nicky Minaj που βρισκόταν στα τέσσερα!

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν η επίσημη δικαιολογία που πρόβαλε το διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, ότι δηλαδή το ομοίωμα της τραγουδίστριας Nicky Minaj είναι εμπνευσμένο από το video clip της με τίτλο «Anaconda» και όχι από την διάθεση μεταμνημονιακής καζούρας στον Πάνο Καμμένο για την έκφρασή του «Στα τέσσερα εσείς... στα τέσσερα» προς τους μνημονιακούς βουλευτές.

Ο αρχηγός, πάντως, των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι σίγουρος ότι πρόκειται για άλλη μια αήθη προσωπική επίθεση. Ειδικά από τη στιγμή που τα αποκαλυπτήρια του ομοιώματος έγιναν την ίδια μέρα που ο Πάνος Καμμένος δέχθηκε φραστική επίθεση στην Πάρο, όταν κάποιοι του επέστρεψαν την αγαπημένη του πολιτική προτροπή.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: