12 Απρ 2011

Sick Kids Hospital, GALA...


ΕΝΤΑΤΙΚΌΤΑΤΑ και από όποιο βήμα βρει …προσοδοφόρο, (ή ...πρόσφορο) ο γεν. πρόξενος κ. Δ. Αζεμόπουλος προσπαθεί να πετύχει το μάξιμουμ της επιτυχίας της εκδήλωσης-GALA, για την βοήθεια του Sick kids Hospital, που οργανώνει το Γεν. Προξενείο με την συμπαράσταση του H. H. F.
XΤΕΣ σειρά είχε ο …άμβωνας του ιερού ναού του Αγ. Δημητρίου, από την θέση του οποίου ο γεν. πρόξενος και ο εκ των συνδιοργανωτών κ. Γιάννης Δάγωνας, πρόβαλαν την αξία της συγκεκριμένης διοργάνωσης, στην οποία θα παραυρεθούν, μεταξύ άλλων η υπουργός Οικονομικών του Οντάριο κ. Σοφία Αγγελονίτη, η υφυπουργός Παιδείας της Ελλάδας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο πρέσβης στον Καναδά κ. Ελευθέριος Αγγελόπουλος, ο μητροπολίτης Σωτήριος, βουλευτές, διπλωμάτες και φυσικά οι αρμόδιοι του νοσοκομείου, κ. Sylvain Barouchel, πρόεδρος και Ted Garrard, υπεύθυνος οικονομικών.
ΣΤΗΝ φωτογραφία οι ιερείς του Αγ. Δημητρίου, πατέρες Τριαντάφυλλος και Κωνσταντίνος, εν μέσω των κ. κ. Δημ. Αζεμόπουλου και Γιάννη Δάγωνα. Τους ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας την μέγιστη των επιτυχιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: