12 Απρ 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Οργανωτική Επιτροπή της Ελληνοκαναδικής Ομοσπονδίας του Οντάριο (HCFO) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έντεκα (11) Ελληνοκαναδικές οργανώσεις θα συμμετάσχουν στέλνοντας εκπροσώπους στην 2011 Ετήσια Επαρχιακή Συνέλευση και εκλογές του Οργανισμού.
Η ετήσια συνάντηση και οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου, 2011, στις 3:00 μ. μ., στην Παν-Μακεδονική Ομοσπονδία Οντάριο, 406 Danforth Ave, 2ος όροφος, Τορόντο, Οντάριο.
Η ετήσια συνάντηση είναι ανοιχτή για το κοινό, αλλά μόνο οι εκπρόσωποι είναι σε θέση να ψηφίσουν και να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση.
Οι οργανώσεις-μέλη που έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στις εκλογές είναι εκείνες που έκαναν εγγραφή / ανανέωση των συνδρομών τους, πριν την λήξη της προθεσμίας, 3 Απρίλη του 2011. Οι οργανισμοί αυτοί είναι:

Ελληνοκαναδική Κοινότητα Oshawa και Περιχώρων
Ελληνική Κοινότητα του Hamilton
Παμακεδονική Ένωση του Οντάριο
Ελληνικό-Καναδική Ομοσπονδία Νήσων Αιγαίου
Σύλλογος Κρητών (Τορόντο)
Σύλλογος Μαγούλας
Σύλλογος Panthrankikis
Σύλλογος Πειραιωτών
Σύλλογος Ν. Πέλλας "Μέγας Αλέξανδρος"
Σύλλογος Θεσσαλονικέων
Ελληνοκαναδικός Οργανισμός Εθνικής Αντίστασης

Κατά τη συνεδρίαση του Επαρχιακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011, η Οργανωτική Επιτροπή υπέβαλε την έκθεσή της σχετικά με τις προετοιμασίες της 17 Απρίλη του 2011 Ετήσιας συνάντησης, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων των συμμετεχόντων οργανισμών-μελών και των αντίστοιχων εκπροσώπων τους.
Το Επαρχιακό Συμβούλιο αποδέχθηκε ομόφωνα την έκθεση της Οργανωτικής Επιτροπής και απεφάσισε ότι η ετήσια συνάντηση και οι εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου να προχωρήσει όπως έχει προγραμματιστεί.

Το Επαρχιακό Συμβούλιο επιθυμεί επίσης να πληροφορήσει τα μέλη-οργανώσεις και την παροικία στο σύνολο της, ότι δεν γνώριζε το πρόσφατο δελτίο Τύπου που εκδίδεται από τους κ.κ Νερουλά και Κακαρέλη μέχρι που είχε δημοσιευθεί. Το Επαρχιακό Συμβούλιο δεν έχει εγκρίνει τέτοιες δηλώσεις και κατηγορηματικά και ανεπιφύλακτα δηλώνει ότι οι δηλώσεις αυτές των δύο αξιωματούχων είναι ψευδείς και παραπλανητικές και αντιπροσωπεύουν μόνο τους εαυτούς τους, καθώς και οι δύο από αυτούς, και ιδιαίτερα ο κ. Νερουλάς, έχουν ενημερωθεί πλήρως και ενημερώνονται για όλες τις συνεδριάσεις και δράσεις του Επαρχιακού Συμβουλίου που έχουν αναληφθεί από το Νοέμβριο του 2010, είτε μέσω απλού ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, καθώς και συναντήσεις μεταξύ τους και τον Γενικό Γραμματέα και επέλεξαν να μην συμμετάσχουν και να υπονομεύσουν την δημοκρατική εκλογική διαδικασία.
Η ανακοίνωση αυτή εκδίδεται από την Οργανωτική Επιτροπή, τα μέλη της οποίας είναι τα εξής:

Σταύρος Δαλακούρας, Πρόεδρος Επιτροπής
Peter Γαλιάτσος, Γραμματέας Επιτροπής και HCFO Γενικός Γραμματέας
Μανώλης Μυλωνάκης, Μέλος Επιτροπής
Tory Spakianos-Koutsoulianou, Μέλος Επιτροπής και Αντιπρόεδρος HCFO
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:
Σταύρος Δαλακούρας, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, στο 416-953-2876,
E-mail: sdalakouras@yahoo.ca,
Peter Γαλιάτσος, Γραμματέας, στο 647-216-0108,
E-mail: Pegaliatsos@hotmail.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Περίδρομε,
Διαβασα την ανακοινωση της Ομοσπονδιας Ονταριο και με λυπη μου ειδα μολις δεκα ονοματα συλλογων και αλλων οργανοσεων να συμμετεχουν στον καταλογο μελων της.
Μηπως η επιτροπη εκλογων πρεπει να σκευτει την αναβολη του συνεδρίου και των εκλογων, για να δοσει ευκαιρια σε καποιους ακομα συλλογους να γραφτουν και να συμμετασχουν στις συνεδριακες και εκλογικες διαδικασιες της; Διοτι Ομοσπονδια με συμμετοχη λιγοτερων του 10% των συλλογων της επαρχιας μας, μάλλον σαν συλλογος γειτονιας θα μοιαζει.