20 Απρ 2011

 Λίγα στιγμιότυπα από το GALA


Ο γενικός πρόξενος κ. Δημ. Αζεμόπουλος εν μέσω της κ. Ειρήνης Κερογλίδου και του κ. Γιάννη Φαναρά. Δεξιά τους η κ. Ελένη Βοττέα και η κ. Ξενούλα Φαναρά, ενώ εξ αριστερών η κ. Κρεμύδα και η κ. Χαρούλα Ανδρούτσου και δυο ακόμα κυρίες τα ονόματα των οποίων δεν γνωρίζουμε. (ζητούμε συγγνώμη)

Από το τραπέζι των επισήμων, στην εκδήλωση για το Sick Kids Hospital, διακρίνονται εκ δεξιών η υφυπουργός Παιδείας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, η ομογενής υπουργός οιοκονομικών του Οντάριο κ. Σοφία Αγγελονίτη, ο κ. Γιάννης Δάγωνας και η κ. Ειρήνη Κερογλίδου


Ένα απ' τα τραπέζια του GALA. Διακρίνονται από δεξια ο πρόεδρος
του προφ. Ηλία κ. Τσατσαρώνης, η γιατρός κ. Τσατσαρώνη, η κ. Δώρα Λιαγκάκη με τον σύζηγό της, πρόεδρο της ενορίας των αγίων Παντελεήμωνα, Άνης και Παρασκευής κ. Λιγκάκη, και ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας κ. Μιχ. Μουρατίδης με την  σύζηγό του κ. Ρούλα.

 
Η κ. Χριστοφιλοπούλου εν μέσω του γενικού προξένου κ. Αζεμόπουλου
 και της κ. Μπέτης Σκουτάκη(δεξιά), ενώ αριστερά της διακρίνεται ο ομογενής μας βουλευτής κ. Γιάννης Κάνης, ο πρέσβης της Ελλάδας κ. Ελευθέριος Αγγελόπουλος, η υπουργός κ. Σοφία Αγγελονίτη και μια άγνωστη σε μας κυρία. 
Ο γενικός πρόξενος κ. Αζεμόπουλος με την κ. Ζωή Ταγκαλάκη και την αναδεξιμιά της

Ο πρόεδρος του προφ. Ηλία κ. Τσατσαρόνης με την γιατρό κ. Τσατσαρόνη,
ο μητροπολίτης Σωτήριος. ο εκδότης του "Ε. Τύπου" κ. Κώστας Κρανιάς
 και ο συνεργάτης του, σύμβουλος της Κινότητας κ. Μάκης Ανδρικόπουλος.
Μια ακόμα μεγάλη παρέα ομογενών οι οποίοι παραυρέθηκαν στο GALA
για το Νοσοκομείο Παίδων του Τορόντο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: