26 Απρ 2011

…αλήστου μνήμης πόνημα.!



ΕΙΠΑΜΕ να …κόψουμε λίγο την ενασχόλησή μας με τους «συνάδελφους» του «Ε.Τ», αφήνοντάς τους να κάνουν ό,πως αυτοί ξέρουν, τη δουλειά τους… Να όμως που δεν μας αφήνουν αυτοί ήσυχους, να κάνουμε τη δουλειά μας… Κάθε τόσο και θα μας πετάξουν κάποιο πετραδάκι στο μάτι.


Διαβάζοντας λοιπόν στο τελευταίο «Τηλεσκόπιο» «ΤΟ ΓΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ», πήρε το μάτι μας και το εξής:


«Τις λεπτομέρειες και φωτογραφικά στιγμιότυπα θα βρείτε στις σελίδες της εφημερίδας μας, ενώ εμείς θα ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές γιατί πρόσφεραν στους συνδαιτυμόνες ένα χορταστικό υπερθέαμα»…


(ερώτηση Περίδρομου:. Δηλαδή το «τηλεσκόπιο ΔΕΝ είναι γραμμένο σε σελίδα της εφημερίδας; Μόνο το υπερθέαμα ήταν χορταστικό κατά τη γνώμη σας κ. Κρανιά;)


Και λίγο παρακάτω: «Προγραμματισμένα όλα στην εντέλεια έδωσαν μάθημα οργάνωσης σε πολλούς από εμάς. Ζήσαμε στιγμές αλήστου μνήμης και ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.»


(Σ. Π. Πρώτη μας φορά …βλέπουμε ανθρώπους να ευχαριστούν κάποιους για τις στιγμές … «α λ ή σ τ ο υ μ ν ή μ η ς» που εξ’ αιτίας τους έζησαν.!!! Τι πράματα είναι αυτά κ. Κρανιά μας; Μήπως είναι καλλίτερα να αποφεύγουμε κάποιες …άγνωστες λέξεις ή φράσεις;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ περίδρομε
Δεν νομίζω ότι ο κ. Κρανιάς θα έκανε ένα τόσο μεγάλο λάθος. Εγώ πιστεύω ότι το άρθρο του είναι λίγο παραπάνω ειρωνικό απ’ ότι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα στα κείμενα τα οποία αφορούσαν τον κ. Γενικό. Κρατώ έτσι κάποιες επιφυλάξεις για το τι θέλει να μας πει ο συγγραφέας του άρθρου, διότι μου είναι λίγο δύσκολο επίσης να πιστέψω ότι έσπασαν οι σχέσεις τους τόσο άδοξα. Περιμένετε λίγο και θα δείτε τι συμβαίνει.
«Ο Προκόπιος»