2 Απρ 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (Από τον Πέτρο Ελευθερίου)


Πόσο τυχαία ή συμπτωματική είναι αυτή η ιστορία με το γνωστό e-mail του ''τραπεζίτη'', με υπογραφή Γ.Β., που υποστήριζε ότι η χώρα πάει ολοταχώς σε πτώχευση στις 25 Μαρτίου, και το οποίο ο κ. Κουτίνας το …μεταποίησε και το αναδημοσίευσε στον «Ελληνικό Τύπο»;

Είναι η υπόθεση για την οποία η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Στη συνέχεια, ο υποτιθέμενος δράστης έστειλε "διευκρινήσεις" ότι ...δεν έχει καμιά σχέση με Τράπεζες, ότι είναι άνεργος και ότι έκανε πλάκα... Αυτή την …πλάκα διάλεξε να …ιδιοποιηθεί και να αναδημοσιεύσει ο κ. Κουτίνας στο DNA της …πλάκας.!

Ήταν όμως τελικά μια "πλάκα"; Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις πρώτες ενδείξεις που έχουν υπάρξει, προκύπτει ότι δεν ήταν μια τυχαία "πλάκα". Αλλά ότι με τη διακίνηση αυτής της φημολογίας (αστείας έτσι κι αλλιώς που έκανε όμως διάφορους να "τρέχουν") και την αποστολή του e-mail σε διάφορες ιστοσελίδες, με ψευδώνυμο, συνδέεται ένα τουλάχιστον στέλεχος της ΝΔ που -εν αγνοία της επίσημης ηγεσίας της- θεώρησε καλό να δημιουργηθεί ένας τέτοιος πανικός (...) παραμονές των συναντήσεων των ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες!
Αν οι έρευνες θα μπορέσουν να το επιβεβαιώσουν και να φτάσουν μέχρι αυτόν είναι ακόμη άγνωστο.
Αναρτήθηκε από το Press-gr .

(Σχόλιο:
Ανώνυμος είπε...
Αν υπάρχουν και τέτοιοι ηλίθιοι που κάνουν τέτοιου είδους πλάκες τι να πει κανείς… Υπάρχουν και ηλίθιοι πολίτες, Ό, ποιοι και να είναι…)



Δεν υπάρχουν σχόλια: