18 Απρ 2011

Από την επίσκεψη της κ. Χριστοφιλοπούλου



ΠΛΟΥΣΙΑ σε συναντήσεις με ομογενειακούς εκπαιδευτικούς φορείς και όχι μόνο, ήταν η τετραήμερη επίσκεψη, στο Τορόντο, της υφυπουργού Παιδείας, δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Εύης Χριστοφιλιπούλου. Η Ελληνίδα υπουργός, παραυρέθηκε, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στην εκδήλωση του Γ. Προξενείου και του HHF, για το Sick Kids Hospital, το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ το πρωϊνό της Παρασκευής συναντήθηκε με τον πρέσβη της Ελλάδας κ. Ελευθέριο Αγγελόπουλο, με τους εκπροσώπους της ελληνόγλωσσης Παιδείας στο Τορόντο και τα ελληνοκαναδικά Μ.Μ.Ε., στο Γενικό Προξενείο.



Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η κ. Χριστοφιλοπούλου είχε γεύμα εργασίας με ακαδημαϊκούς και εκπαιδευτικούς ομογενείς, από τους οποίους πείρε και τις περισσότερες και εγκυρότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό σύστημα της Επαρχείας.

Το βράδυ της Παρασκευής η Ελληνίδα πολιτικός ως βουλευτής Αθηνών του ΠαΣοΚ, εγκαινίασε τα Γραφεία του κόμματος στο 507 Danforth Av., ενώ στις 9:00, παρατέθηκε προς τιμή της γεύμα από τις Συντονιστικές Επιτροπές των οργανώσεων του Μόντρεαλ και Τορόντο, στο γνωστό εστιατόριο MEGAS, στο οποίο παρακάθησαν πολλά μέλη και φίλοι του Κινήματος.


ΤΟ Σάββατο η κ. Χριστοφιλοπούλου, πραγματοποίησε επίσκεψη σε σχολεία της Κοινότητας, συζήτησε με δασκάλους, γονείς και κηδεμόνες και συζήτησε διάφορα προβλήματα με το Δ. Συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας, ενώ στη συνέχεια προήδρευσε σε Συνδιάσκεψη μελών και φίλων του ΠαΣοΚ Καναδά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: