4 Ιαν 2015

Ποιοι ήταν μαζί με τον Γιώργο


Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έδωσαν το παρών στην παρουσίαση του Κινήματος Δημοκρατικών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου.



Ολοι... οι άνθρωποι του Γιώργου

«Όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν, μιλάνε για διάσπαση. Εμείς μιλάμε για λύτρωση. Μιλάμε για δημιουργική ρήξη» δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, παρουσιάζοντας το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» χθες το απόγευμα στο Μουσείο Μπενάκη.

Στο πλευρό του, εκτός από το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τον χώρο, βρέθηκε ο αδελφός του
Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος, αλλά και πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα στο μουσείο Μπενάκη βρέθηκαν ο Θάνος Μωραΐτης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Δημήτρης Ρέππας, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Γιάννης Διαμαντίδης, ο Πάνος Μπεγλίτης, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Γρηγόρης Νιώτης, η ΕλσαΠαπαδημητρίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο ανεξάρτητος βουλευτήςΧρήστος Αηδόνης, ο οποίος ψήφισε υπέρ του Σταύρου Δήμα στην Προεδρική Εκλογή.

252 άτομα υπογράφουν την ιδρυτική δήλωση

Την ιδρυτική δήλωση του κινήματος υπογράφουν 252 άτομα, μεταξύ των οποίων είναι οι Φίλιππος Πετσάλνικος, Νίκος Παπανδρέου και ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος παραιτήθηκε από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ λίγη ώρα μετά την παρουσίαση του Κινήματος.

Στο επικοινωνιακό επιτελείο ως εκπρόσωποι βρίσκονται οι Φίλιππος Σαχινίδης, ο Γιώργος Πεταλωτής και ο Γιώργος Ελενόπουλος, ενώ στη συνέχεια το ρόλο αυτό θα έχει αποκλειστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, με τον κ. Ελενόπουλο σε ρόλο συντονιστή του Γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: