20 Ιαν 2014

Ο τύπος είναι δηλωμένος άθεος
Άντε και γαμπρός, Αλέξη

Εδώ και μέρες, παρά τη λύσσα των γνωστών λίγων δεκάδων οργανωμένων φερέφωνων του ΣΥΡΙΖΑ με το σκοπό της δημιουργίας προπετάσματος καπνού ενάντια στη ΝΔ με το γνωστό λεκτικό (κολοτούμπες, μονταζιέρες, κλπ) η συζήτηση περιφέρεται -και δικαίως- στο αν τελικά είναι άθεος ο Τσίπρας ή όχι.
Μη σκάτε. Οποιοσδήποτε έχει μελετήσει το ποιόν του χαρακτήρα και κυρίως την ιδεολογική συνέπεια του πρώην μικρού καταληψία που με σπρώξιμο της τύχης -και όχι μόνον- βρέθηκε εκεί που βρέθηκε -προσωρινά ελπίζουμε- καταλαβαίνει πως η σχέση του με τη θρησκεία ε, δεν είναι η καλύτερη δυνατή, όσο και αν φιλάει σταυρούς και χέρια παπάδων.
Ο τύπος είναι δηλωμένος άθεος μη σας πω μάλιστα ότι
είναι δηλωμένος αντί-θρησκος, μην το χοντρύνω και σας πω πως μπορεί να είναι και λίγο αντί-χριστος εφόσον μπορεί να αισθάνεται πιο άνετα (λέμε τώρα, αυτό προσπαθούν να δείξουν τουλάχιστον), ανάμεσα σε παράνομους μετανάστες μουσουλμάνους (μεγάλη πελατειακή ομάδα για τον Αλέξη) παρά σε θρησκευόμενους Χριστιανούς. Ε ναι, τα παράδοξα της Ελληνικής φονταμενταλιστικής "αριστεράς", άμα δουλεύει το μυαλό κατά ένα ορισμένο τρόπο, καταλαβαίνεις και τους ομότροπους σου στη σκέψη.

Παρολα αυτά, οι δαιδαλώδεις και αχαρτογράφητες λόγω αμορφωσιάς και έλλειψης γνωστικής βάσης διαδρομές του μικρού απαίδευτου και αδιάβαστου παιδιού στον κόσμο των περι των επέκεινα φιλοσοφικών δογμάτων δε θα μας ενδιέφεραν αν δεν διεκδικούσε ένα κομμάτι από τη ζωή μας.

Αντίθετα μας ενδιαφέρει το εξής:

1. Πότε ήταν ειλικρινής ο κος Τσίπρας; Όταν δήλωνε πως είναι άθεος (σαν καλός νέας κοπής "αριστερός") ή τώρα που φιλάει τα χέρια των παπάδων;

2.Τι του έδωσαν και με τι αντάλλαγμα και για πιο σκοπό (έλα ντε ) και ο κος Τσίπρας ενέδωσε και σε ένα τραγέλαφο ιδεολογικής (α)συνέπειας βρέθηκε να κηρύσσει την εφηβική επανάσταση από Αγιασμούς σχολείων; (LOL ) Τι χρειάστηκε για να κάνει αυτή τη μεταστροφή μέσα του; Δεν τον πείραξε; (τουλάχιστον σε αυτό οι Κομμουνιστές είναι συνεπείς, είτε θρησκευόμενοι είτε όχι)

3 και φαρμακερό. Τι άλλο είναι αποφασισμένος να "δώσει" ο κος Τσίπρας για να πετύχει το σκοπό του και να ανέλθει στην εξουσία εφόσον τάχει κάνει όλα λαμπόγυαλο, φιλάει χέρια παπάδων, δηλώνει νοικοκυραίος, Ευρωπαϊστής, άντε και του χρόνου παπαδοπαίδι; Όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω ένα πράγμα;

Το λέμε διότι η κριτική προς τον Αντώνη Σαμαρά (τον οποίο μη μου πείτε ότι τον υποστηρίζουμε, εγώ τον σχολιάζω δυο αναρτήσεις παρά κάτω) υπήρξε και είναι ανελέητη από τα στρατευμένα πληκτρολόγια της Κουμουνδούρου, κωλοτούμπας, Ζάππεια, όχι άλλοι φόροι, διαπραγματεύσεις, όλα πήγαν κατ' ευχήν λένε οι ηλεκτρονικές γραφίδες, με το που βρέθηκε στην εξουσία. Ξεχνώντας ίσως το ότι επί πολλές ημέρες ο Σαμαράς ενδέχεται να πιέστηκε αφόρηρα και να ετέθη προ των ευθυνών του -δηλαδή με το πείσμα του να συμβεί στην Ελληνική οικονομία ένας "ξαφνικός θάνατος"- οπότε μπορεί και όντως να του ετέθησαν τρελά διλήμματα και να διάλεξε το μη χείρον βέλτιστον το οποίο ΦΥΣΙΚΑ και δεν του το αναγνωρίζουν οι αριστεροί γκεμπελίσκοι. Οι οποίοι όμως ανέχονται να κάνει ο αρχηγός τους τις πιρουέτες και τα "τόλουπ" του τρόμου και χωρίς ιδιαίτερη πίεση -ευτυχώς δεν έχει ακόμα το τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας στα χέρια του- να αλλάζειμε περισσή ευκολία σαν τα σώβρακα απόψεις ανάλογα με το που φυσάει ο καιρός και κανείς να μην ενοχλείται και κυρίως να μην αναρωτιέται:

Μα αν με ένα τσίγκλισμα αποποιείται τα θέσφατα της "αριστεράς" όπως εκείνος την εννοεί, δηλαδή την αθεΐα, τον αντικομφορμισμό και τη αντί-νοικοκυροσύνη και το Ευρωπαϊκό κοινό νόμισμα των τραπεζιτών vis-a-vis με την Ευρώπη των "λαών" (whatever...) τότε τι άλλο είναι διατεθειμένος να "δώσει" από τη ζωή του την ψυχή του, το κόμμα του, την ίδια τη χώρα του στην τελική;

Διότι ξέρετε, αν ο Αλέξης φορέσει γραβάτα (όπως και ο φασματικός του μέντορας), μπορεί να είναι το μικρότερο μας μέλημα (the least of our concerns όπως θα του έλεγε και ο ιδιαιτεράκιας του των Αγγλικών) σε περίπτωση που σε μια στιγμή αφροσύνης μας, αναλάβει τα ηνία της χώρας.

Προσέχουμε για να έχουμε.

ΚΚ2-παρατηρητήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια: