21 Απρ 2013


Πως η γνωστή συμμορία των ΚΥΠατζήδων έστησε και το... παραμύθι με την (υποτιθέμενη) "δολοφονία" του Κώστα Καραμανλή!

Για τον παρακρατικό μηχανισμό των ΚΥΠατζήδων, οι οποίοι προσέφεραν τις "υπηρεσίες" τους σε κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες-μεταξύ αυτών και κορυφαίο συστημικό Τραπεζίτη, όπως αποκάλυψε το Hot Doc που κυκλοφορεί- έχουμε γράψει τις προηγούμενες μέρες.
Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε ακόμη μια "δραστηριότητα" της εν λόγω συμμορίας.
Αφού εκτός από εμπόριο πληροφοριών ο πράκτορας Κ.Α. ειδικευόταν και σε σενάρια επιστημονικής
φαντασίας.
Ένα απ’ αυτά έχει γίνει λαϊκό ανάγνωσμα και ενώ στην αρχή πέρασε μόνο σε κάποια περιφερειακά έντυπα και ένα υποτιθέμενο σοβαρό εβδομαδιαίο περιοδικό στη συνέχεια έγινε "ρουλεμάν" και απ’ τις σοβαρές εφημερίδες.

Πρόκειται για την περιβόητη απόπειρα "δολοφονίας" του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή η οποία δήθεν αποφεύχθηκε γιατί η ΕΥΠ ενημερώθηκε εγκαίρως από Ρώσους πράκτορες.

Η αλήθεια είναι ότι και αυτό το κόλπο το έστησε ο Κ.Α. όπως και πολλές άλλες ιστορίες για αγρίους οι οποίεςβέβαια άρεσαν στους τότε πολιτικούς προϊσταμένους της ΕΥΠ και σκόρπιζαν λεφτά με το τσουβάλι....

Lykavitos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ασε τις πουτανιες που ξερεις καλα?
Το 100/00 αντιαμερικανικο ανοιγμα της Ελλαδας προς τη Ρωσσια για τεραστιες μπιζνες με το φυσ.αεριο το εκανε ΝΑΙ η ΟΧΙ ρε γαιδουρι ο Καραμανλης ΚΑΙ το πληρωσε ακριβα,οποτε βοηθησανε το γιωργακι ΜΑΣ να ανεβει παλι οι Αμερικανοι και το παιδι ΕΧΕΣΕ κανονικα τις σχεσεις με τη Ρωσσια,,,ΝΑΙ η ΟΧΙ?