8 Ιαν 2012

Ένα βίντεο του Κώστα Πάππα…


ΠΟΛΥΣ λόγος γίνεται τελευταία για κάποιο βίντεο του Κώστα Πάππα στο EsyTouba ή κωλοτούμπα που είναι και της μόδας. Δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενό του, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ σοβαρό και ενδιαφέρον, αφού τόοοοοσο πολύ το αναζητούν… Κάποιοι λένε πως «μόλις οι «χαβαλετζήδες» της παροικίας αντιλήφθηκαν ότι έγινε γνωστό.. Το σβήσανε.!!»


Μας είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθήσουμε το συλλογισμό τους, διότι: Αν δεν ήθελαν να γίνει γνωστό γιατί το …ανέβασαν; Για να περάσουν την ώρα τους, ή κατά λάθος; Αν, πάντως είναι πολύ κακό το περιεχόμενό του, την έχουν …βαμένη διότι πέρα από τον γνωστό …φακελωτή κάθε στραβού και παράδοξου, είναι και η …ρουφιάνα η ΓιουΤούμπα που φακελώνει και δεν τα σβήνει με τίποτα… Θα θέλαμε πάντως, έναντι λογικής αμοιβής, να το δούμε οπωσδήποτε..!! Αν, λοιπόν, θέλει ο συνάδελφος που το «κατέβασε» να μας στείλει μια …φωτοτυπία και θα του την επιστρέψουμε αμέσως.!! Εκτός κι’ αν πρόκειται για το βίντεο με τον Πάππα και το ελικόπτερο έξω από το ετοιμόρροπο …καινούριο πολιτιστικό, τότε ας το παραδώσει στον οραματιστή και αρχιτέκτονα πρόεδρο της δεκαετίας… Αυτός μαζεύει τέτοια …ντοκουμέντα για καμιά πιθανή προσεχώς μηνυσούλα… Έχουμε καιρό να τον ακούσουμε, μέσα σε δικαστική αίθουσα, να λέει ότι το φτύσιμο στην Ελλάδα δεν είναι βρισιά..!!! Αυτά για σήμερα…


Υ.Γ. Εκείνο το «τόσο πολύ πιστεύουν σ’ αυτά που λένε…», μας …καράφλιασε…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΔΡΟΜΕ,
Σας παρακαλώ να αναρτήσετε το παρόν στο blog σας. Ειναι μια απάντηση σε κάποιους κακοήθεις (διαγραφή λέξης) που κρύβονται πίσω από ένα 100% ελληνικό όνομα, ΜΑΚΕΔΝΟΣ και το ντροπιάζουν, προσβάλλοντας το όνομα και το όνομα ενός Ελληνα συμπάροικου.

Βγήκε κείνο κει το κατακίτρινο blog, που ονομάζεται Μακεδνός, το οποίο σημειωτέον εκδίδουν κάποιοι (εκ «μακεδονίας») και μιλάνε για κάποιους «χαβαλετζήδες» που απέσυραν κάποιο videaki που μίλαγε ο κ. Πάππας, στο οποίο ειρωνικά εκφραζόμενοι, αμφισβητούν τα εκφραζόμενα από τον κ. Πάππα.
Προφανώς στρουθοκαμηλίζουν.
Δεν έκανε κρίσεις ο κ. Πάππας. Διαπιστώσεις έκανε.
Τι ανέφερε και δεν αποτελεί γεγονός; Είπε, δείχνοντας το παρ’ ολίγον Πολιτιστικό και νυν …γιαπί:

«Εκείνο κει το κτίριο υπήρξε κάποτε το διαχρονικό όνειρο του Ελληνισμού»
Και ερωτώ, γιατί δεν είναι αλήθεια, δεν υπήρξε; Τώρα βέβαια για αυτούς, ο κ. Πάππας προφανώς υπερβάλλει. Εκείνοι το αμφισβητούν, εμάς μας περισσεύει.
Και συνέχισε:
«...τώρα παραμένει έρημο και εγκαταλελειμμένο στην φθορά του χρόνου...»
Μήπως δεν είναι έτσι; Κάποιοι εθελοτυφλούν και στρουθοκαμηλίζουν, δικαίωμα τους.
Και συνεχίζει:
«....το πως φτάσαμε ως εδώ θα το ερευνήσουμε, να μάθουμε...»
Λεφτά δεν ζήτησε ο άνθρωπος.
Μα η Κοινοτική Διοίκηση έκανε αυτό που είπε ο κ. Πάππας, πληρώνοντας 150,000 δολάρια στην εταιρία SECOR, για να μάθει ότι δεν υπήρχε ΠΛΑΝΟ για το κέντρο εξ αρχής.
Τελειώνουν γράφοντας, ότι το έχουν στην διάθεσή τους και ερωτώ, τότε γιατί δεν το ανεβάζουν; Θα επιτελέσουν κοινωνικό λειτούργημα, διότι δημοσιογραφικό ούτε επιτέλεσαν, ούτε θα επιτελέσουν, διότι απλούστατα δεν είναι ικανοί να το κάνουν.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΘΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ,. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ.

Μετά Τιμής
Ενας ΕΛΛΗΝΑΣ συμπάροικος