7 Ιαν 2012

ΤΗΝ θεία λειτουργία και τον αγιασμό των υδάτων, με την ευκαιρία της γιορτής των Θεοφανείων, τέλεσε στον Ι.Ν. της Αγ. Ειρήνης ο μητροπολίτης Σωτήριος. Μάρτυς μου και …αδιάψευστο στοιχείο η παραπάνω φωτογραφία για …χάρη της οποίας σταμάτησε κάθε σοβαρότητα της θρησκευτικής τελετής..! Κι’ αν για όλους τους - λίγο ως πολύ - κάτι τέτοιο ήταν επιτρεπτό, για τον μητροπολίτη μάλλον ήταν απαράδεκτο.!! Τι εννοούμε; Μα είναι δυνατόν ένας μητροπολίτης να αφήσει την γερόντισσα να περιμένει με το χέρι απλωμένο για το αντίδωρο, ενώ αυτός …ποζάρει στο φωτογραφικό φακό, μη τυχόν και δεν βγει όμορφος στη φωτογραφεία; Κάνε τη δουλειά σου …χριστιανέ μας κι’ άσε το φακό ήσυχο να κάνει τη δική του.!!! Να κάνουμε και μια υποχώρηση; Να την κάνουμε… Τουλάχιστον αν ζητούσατε από τον φωτογράφο να συμπεριλάβει και την αναμένουσα για το αντίδωρο, να το καταλάβουμε.!! Αλλά πού κάτι τέτοιο.!! Μόνο το χεράκι της φαίνεται λίγο, ίσα ίσα για να αποδείξει την αδιαφορία σας για τους πιστούς… Σας αδικούμε; …ΙΣΩΣ.!!!

ΠΑΝΤΩΣ η μόνη που δεν φαίνεται να συγκινείται με τον φωτογραφικό φακό είναι η πρόεδρος της ενορίας κ. Σκουτάκη. Προφανώς δεν έχουν βάση οι φήμες που την θέλουν υποψήφια πρόεδρο της Κοινότητας. Να πως βγαίνουν οι ειδήσεις και πως είναι αλήθεια ότι μια φωτογραφεία ισούται με χίλιες λέξεις… Αυτά.!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Περίδρομε,
Ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Γουίνιπεγκ έβαλε ταμπέλα στην είσοδο του μαγαζιού του ότι απαγορεύεται η είσοδος σε πολιτικούς. Ο λόγος?
Οι πελάτες του πηγαίνουν για να απολάυσουν το φαγητό τους ήσυχα και ήρεμα και όχι για να έχουν τον καθένα πολιτικάντη να αγκαλιάζει και να χαιδέυει τα παιδάκια τους λέγοντας πόσο χαριτωμένα και αξιολάτρευτα είναι, πόσο χαίρονται που τους βλέπουν στο καλύτερο εστιατοόριο της πόλης και άλλες τέτοιες πα....ριές που λένε οι πολιτικάντηδες. Το σημαντικότερο της είδησης είναι ότι οι πελάτες του διπλασιάστηκαν μετά από αυτή του την ενέργεια, δηλώνοντας ότι εκεί πάνε για να φάνε καί όχι για να αποφασίσουν ποιόν θα φηφίσουν.
Μήπως τελικά πρέπει να αποφασίσουμε και εμείς γιατί πάμε στην εκκλησία και κάποιοι άλλοι γιατί την υπηρετούν?