19 Ιαν 2012

Επίσκεψη της κ. Φραγκούλη στο Προξενείο

ΜΕ τιμές υφυπουργού, ή έστω γενικού γραμματέα, του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, αρμόδιου για τη σωστή λειτουργία των Προξενείων της χώρας ανά τον κόσμο, υποδέχτηκε σύσσωμο το προσωπικό του Γενικού Προξενείου στο Τορόντο, την …συνάδελφο και συγγραφέα κ. Ιουστίνη Φραγκούλη.
Η κ. Φραγκούλη επισκέφτηκε και επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του Γενικού Προξενείου του Τορόντο, παρακολουθώντας από κοντά τις εργασίες του και την απόδοση του προσωπικού .!

ΑΣ αφήσουμε όμως την ίδια να μας περιγράψει τα της υποδοχής και τις εντυπώσεις της από αυτή, ώστε να αποφύγουμε τα όποια τυχόν λάθη ή παραλήψεις μας…


«Θερμή υποδοχή στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Τορόντο


Τη μεγάλη και αυθόρμητη αγκαλιά του άνοιξε ο Γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο κ. Δημήτρης Αζεμόπουλος κατά την επίσκεψη γνωριμίας στο εκεί προξενείο. Ολοι οι υπάλληλοι του Ελληνικού προξενείου, ο γενικός πρόξενος της Κύπρου στο Τορόντο και οι υπάλληλοι του κυπριακού προξενείου ήταν παρόντες σ΄αυτή τη θερμή υποδοχή.
Ο κ. Αζεμόπουλος είναι γεμάτος κέφι και ιδέες για την ενίσχυση της Ελλάδας αλλά και της Ελληνικότητας στο Τορόντο. Θα σας μεταφέρω εν καιρώ τα υπέροχα σχέδιά του με επίκεντρο πάντα τη νεολαία.
Δηλώνω εντυπωσιασμένη με την υποδοχή, τη ζεστασιά, την περιποίηση, την εγκαρδιότητα και πάνω απ΄όλα με τη ζέση για δραστηριότητα που επικρατεί σε όλο το Προξενείο.
Συγχαίρω και επιχαίρω τις πρωτοβουλίες.»


Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις δικές σας…


Στη φωτογραφεία, σύσσωμο το προσωπικό των δυο Γ. Προξενείων, με τους προξένους κ. κ. Αζεμόπουλο και Γηραγκοσιάν, έχοντας στο κέντρο την υψηλή επισκέπτρια…



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει μια πίκρα, επειδή επισκέφθηκε το Ελληνικό Προξενείο μια συγγραφέας του Απόδημου Ελληνισμού, που τιμά τον Καναδά.
Βάλτε λίγο ουζάκι στο δηλητήριο να καταπιείτε το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι της Διασποράς μας είναι ξεχωριστοί και αντιμετωπίζονται από τις ελληνικές αρχές ως έτσι.
Οσο για την επιθεώρηση εργασίας, λυπούμαι να σας πώ ότι είστε ανακόλουθος με το ρεπόρτ΄ζ όπως καταγράφηκε στο φέις.
Τέλος, λυπούμαι που πικραίνεστε από τη ζήλεια, είναι βαρειά, ανίατος ασθένεια! Θεραπευτείτε εγκαίρως, γιατί είναι κρίμα να σας φαέι το σαράκι!
Με τις ευχές μου για καλή ανάρρωση
Ιουστίνη Φραγκούλη

peridromos είπε...

Μας εκπλήσσει η …μετριοφροσύνη της κ. συγγραφέως και την αντιπαρερχόμαστε.! Γνωρίζαμε την …μετριότητα του προφορικού της λόγου αλλά ποτέ δεν φανταστήκαμε πως ο γραπτός της είναι …παρόμοιος.! Ουδέν κρυπτόν …από (!) τον ήλιο, που λέει κι’ ένας εκδότης…
Τέλος, το σχόλιό μας κ. Φραγκούλη ήταν …διπλωματικό κι’ όχι …δημοσιογραφοσυγγραφικό. Εμείς σας αγαπάμε πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Με τις ευχαριστίες μας για τις ευχές σας…

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Περίδρομε,
Είναι καλό να είναι ευαίσθητος ο άνθρωπος και να προστατεύει την αξιόπιστία και αξιοπρέπειά του αλλά αναρωτιέμαι,.. αμβισβήτησε κανείς την Κα Φραγκούλη ή την συμπεριφορά των Αρχών στο πρόσωπό της και μας πετάει κατάμουτρα ότι είναι ξεχωριστό άτομο της διασποράς και της πρέπουν τιμές? Και χωρίς να αμφισβητώ την μοναδικότητά της θα ήταν πρέπον να αφήσει τους άλλους να το κρίνουν και όχι να το δηλώνει η ίδια. Σαν συγγραφέας θα γνωρίζει το λαικό γνωμικό ότι όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.
Εμείς ενώνουμε ταπεινά τις ευχές μας μαζί με της Κας Φραγκούλη και τις στέλνουμε σε όλους όσους έχουν ανάγκη για ταχεία ανάρρωση.

Ανώνυμος είπε...

AnonymousJan 19, 2012 11:30 AM
ας είναι καλά Ο δέσποτας που τα έχει καλά και με τους δυο, Ι fragouli χόρτασε στο Μόντρεαλ και τώρα θα ξεκάνει και το Τορόντο, για αυτό και H Ελλάδα βρίσκεται στην κατάσταση που είναι σήμερα

Ανώνυμος είπε...

Η Φραγκούλη έχει πολύ σεμνότητα γι αυτό δεν διατυμπανίζει το έργο της επί χρόνια, αλλά αντί να καμαρώνετε που η ομογένεια του Καναδά διαθέτει τέτοιου βεληνεκούς συγγραφέα λοιδωρείτε τον πρόξενο που απλώς την υποδέχθηκε θερμά στο οίκημα του Ελληνικού κράτους!
Οσο για τα ελληνικά μου, ας μην τα κρίνουν οι ημιμαθείς. Ας τα κρίνει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ/ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ!
Αυτά και μην ξεχάσετε να διαλύσετε το δηλητήριο στο ουζάκι, πίνεται καλύτερα!