28 Νοε 2011

Εγκαίνια των Γραφείων της Ομοσπονδίας

Ο κ. Μπαλαμπάνος, ο κ. Μανωλικάκης
 και ο δικός μας Κώστας Μενεγάκης
Υπάρχει σχέση με το περιεχόμενο....
ΑΠΟ ...International έντυπο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, πληροφορούμαστε ότι αύριο Τρίτη 29 Νοεμβρίου, γίνονται τα εγκαίνια των νέων γραφείων της επανασυσταθείσης Ελληνοκαναδικής Ομοσπονδίας του Οντάριο. Και ανεξάρτητα από την προσωπική μας άποψη για τις διάφορες ομογενειακές οργανώσεις και οργανισμούς, τούτο το γεγονός …υποχρεούμαστε να το φέρουμε στην αντίληψη των ό,σων λίγων ή πολλών επισκεπτών-αναγνωστών μας αφού είναι Παροικιακό γεγονός, αφ’ ενός και αφ’ εταίρου η συμμετοχή-παρουσία όλων είναι ευπρόσδεχτη στους …οικοδεσπότες.!


ΤΑ Γραφεία της Ομοσπονδίας βρίσκονται στο 2127-Β Boadview Ave. (South of Cosburn Ave.).

ΜΑΖΙ όμως με τις πιο καλές ευχές μας για την ευόδωση του έργου της Ομοσπονδίας, θα θέλαμε να πούμε δυο λόγια προς τους συντελεστές της και προς όλη την παροικία. Έπεσαν στην αντίληψή μας κάποιες πληροφορίες οι οποίες θέλουν Τις τρείς …Μεγάλες Κοινότητες του Καναδά, ήτοι του Τορόντο, Μόντρεάλ και Βανκούβερ να ετοιμάζουν μια …ολοκαίνουρια Οργάνωση η οποία θα υποκαταστήσει ΟΛΕΣ τις υπάρχουσες δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμιες (ΣΑΕ, Κογκρέσο, Επαρχιακές Ομοσπονδίες) και θα είναι αυτή η οποία θα εκπροσωπεί όλους τους ελληνοκαναδούς σε όλη τη καναδική επικράτεια.!!


ΤΟΥΤΟ το λέμε όχι για να απογοητεύσουμε το φιλόδοξο νέο Δ. Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αλλά έτσι απλά, να τόχουν υπόψη τους και να αποφύγουν ίσως κάποια λαθάκια…


ΟΠΩΣ όλοι γνωρίζουμε, κάποιοι άνθρωποι γίνονται «θηρία ανήμερα» όταν νιώσουν ότι είναι υποδεέστεροι, έναντι άλλων και θέλουν με τον τρόπο τους να αναβαθμιστούν.!!!


Ο Μενεγάκης όντας πρόεδρος της Κοινότητας, κατέλαβε και την προεδρία του ΣΑΕ ώστε να είναι και …ο πρώτος.! Γιατί λοιπόν να μην έχουμε το ίδιο …φαινόμενο με τον Νίκωνα ή τον Μπαλαμπάνο; Λέτε σ’ αυτούς να ενδιαφέρει περισσότερο η Κοινότητα απ’ ό,τι η δική τους προβολή; Ίσως…


Θα τα ξαναπούμε σύντομα…




Δεν υπάρχουν σχόλια: