24 Νοε 2011

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ…



Σχολικά βιβλία για τους μαθητές των ελληνικών σχολείων ανά τον Καναδά, δεν έχουμε αυτή τη σχολική χρονιά, αφού, καλώς ή κακώς, τα βιβλία δεν είναι ακόμα έτοιμα ούτε και για τους μαθητές της Ελλάδας. Μ’ αυτή την αφορμή θα θέλαμε να ρωτήσουμε κάθε αρμόδιο, αν το ελληνικό Δημόσιο εξακολουθεί να πληρώνει προς την Μητρόπολη, το ενοίκιο της αποθήκευσης στους χώρους της οποίας φυλάσσονταν (τα βιβλία) μέχρι τη διανομή τους.!!!


Ρωτάμε, όχι μόνο διότι γνωρίζουμε την αδιαφορία των αρμοδίων της Ελλάδας για το πού ξοδεύουν τα χρήματα αλλά και διότι γνωρίζουμε την αγάπη του μητροπολίτη για τα λεφτά.!


Συνεχίζεται, λοιπόν, η καταβολή του ενοικίου προς την Μητρόπολη για την αποθήκευση των ελληνικών σχολικών βιβλίων ή όχι; Ελπίζουμε σε μια κάποια απάντιση…


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ σεις, περίδρομοι, μιλάτε σοβαρά, ή μας κάνετε πλάκα; Είναι δυνατόν να ζητούσε ο μητροπολίτης χρήματα ως ενοίκιο από το ελληνικό Δημόσιο, για τα σχολικά βιβλία τα οποία έστελνε δωρεάν για τα ελληνόπουλα του Καναδά; Καλή η πλάκα σας αλλά λίγο παρατραβηγμένη απ’ τα μαλλιά, αν όχι και προβοκάτσια ! Λυπάμαι…..
Prokopios