18 Νοε 2011

Το ...ατόπημα του κ. Γκέκα.!!!

Ο κ. Γιώργος Γκέκας σε μια χειραψία με την "αντίπαλο" κ. Ζουμπανιώτη, κατά τη διάρκεια των τελευταίων εκλωγών
ΕΙΠΑΜΕ, δίνοντας τόπο στην οργή να μην ασχοληθούμε ξανά με γραπτά ομογενειακών ΜΜΕ και γενικά απόψεις «συναδέλφων».! Όμως κάποιοι, δεν σ’ αφήνουν να αγιάσεις όσο και να το θέλεις… Λες και οι θέσεις στον παράδεισο είναι …ασφυκτικά λίγες, ώστε να τις διεκδικούν για πάρτι τους… Εξηγούμαστε: Βγήκε στο ODYSSEY TV, ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας καθ. Γιώργος Γκέκας, για να εκφράσει τη γνώμη του για την κατάσταση στην Ελλάδα. Και καλά έκανε, προφανώς… Έλα όμως που από συνήθεια …τόλμησε να μιλήσει και για την Κοινότητα του Τορόντο.! Αν είναι δυνατόν να ασχολείται ένας πρώην ή «πρώην» πρόεδρος με τον οργανισμό τον οποίο υπηρέτησε 5 χρόνια ως σύμβουλος και 16, έστω, ημέρες ως πρόεδρος.!! Αμάρτημα από τα λίγα και ασυγχώρητο κατά τον κ. ΙΔΑ του «ΜΑΚΕΔΝΟΝ». Και ίσως ασυγχώρητο από τον μητροπολίτη μας… (άσχετο).

Και τι είπε, νομίζετε, ο κ. Γκέκας; Είπε ότι «δικαιώθηκε» με τις αποφάσεις του και ότι κατά τη γνώμη του η «νομιμότητα» του Συμβουλίου βρίσκεται στον αέρα, ύστερα από τις 15 παραιτήσεις εκλεγμένων μελλών του.!!! Ναι ο …αθεόφοβος… Εξέφρασε μια τέτοια άποψη δίχως να ρωτήσει τον κ. ΙΔΑ.! Με αφορμή λοιπόν, αυτό του το ατόπημα, τον περίλαβε ο περί ου ο λόγος δημοσιογράφος και τον έκανε με τα …κρεμμυδάκια.!! Γύρισε καμιά δεκαριά χρόνια πίσω και …ανακάλυψε ότι ο κ. Γκέκας είχε προτείνει ένα πρόγραμμα «DATING event» το οποίο όμως απέτυχε.!!! Μάλιστα, ήταν αυτό το πρόγραμμα το οποίο έφερε την Κοινότητα στο χείλος του Γκρεμού ή μάλλον στο γκρεμό.! Ενώ μερικοί λένε ότι φταίει ο Μενεγάκης με τον Γερονικολό οι οποίοι …ξέσκισαν τα οικονομικά της με το περιβόητο «ετοιμόροπο» στο Σκάρμπορο, το οποίο ακόμα και ο Νίκωνας –μετά τον κ. Κρανιά - αποκαλεί πλέον «οικόπεδο».!!! Ύστερα απ’ αυτό ο κ. ΙΔΑΣ σκέφτηκε να προτείνει …καλλιστεία μεταξύ των εκλεγμένων συμβούλων που παραιτήθηκαν και των νέων που μπήκαν από το παράθυρο, για να κρίνουμε ποιοι είναι οι …καλλίτεροι.!

ΩΣ εκ τούτου, «ο κ. Γκέκας είναι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ που πρέπει να μιλά»… Προσωπικά …πιστεύουμε ότι ο κ. Γκέκας «δεν δικαιούται να μιλά» ύστερα από την αποτυχημένη προσπάθεια του «DATING event”.!!! Αυτά τα λίγα ως ξεκίνημα…

 




Δεν υπάρχουν σχόλια: