20 Σεπ 2011

Ο ταχυδρόμος πέρασε …χωρίς γράμμα.!



ΤΡΙΤΗ 20 Σεπτεμβρίου, πέντε μόλις ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση της Κοινότητας και ακόμα να φανεί εκείνη η …ριμάδα η επιστολή με την «Ημερήσια Διάταξη», η οποία περιέχει τα προς συζήτηση θέματα.! Πότε θα ενημερωθούν τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας, ώστε να είναι έτοιμα για να αποφασίσουν,
ό,τι τέλος πάντων αποφασίσουν,
για ζητήματα που τυχόν προκύψουν από τα υπό συζήτηση θέματα; Στη συνεδρίαση της Πέμπτης ο γενικός γραμματέας ανακοίνωσε την αποστολή της Αντζέντας, αλλά τα Ταχυδρομεία την μετέτρεψαν σε …γιοφύρι της Άρτας.!

Εξ΄ αιτίας της καθυστέρησης αυτής αρκετοί μιλούν για προσπάθεια ματαίωσης της Συνέλευσης και περεταίρω «μαγείρεμα» των στοιχείων του απολογισμού.! Από μια παιδική χαρά των Νίκωνα-Νικόπουλου- Κακαρέλη, μόνο τέτοιες συμπεριφορές μπορούμε να περιμένουμε.!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, θα χάσει κι'άλλα λεφτά η κοινότητα με το να ματαιώσει τη Συνεδρίαση και να στείλει άλλα γράμματα; Ψωμί δεν έχουμε, τυρί θέλουμε! Όσοι θέλουν, έρχονται...όσοι δεν θέλουν, στον Εσπερινό του Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου στη Μητρόπολη.

peridromos είπε...

Αυτό κατάλαβες εσύ από το δημοσίευμα; Ή μήπως γνωρίζεις κάτι παραπάνω για την αποστολή της Ατζέντας, και περί της ματαίωσης της Συνέλευσης, ώστε να προτείνεις ακόμα και τη λύση, πως «όσοι θέλουν έρχονται»; Κάπως έτσι σκέφτονταν και έπρατταν και οι της δεκαΑΙΤΙΑς … Όπως και να είναι, πάντως, βοήθειά σου από τον συνονόματο Αϊ-Γιάννη τον Θεολόγο, του μητροπολίτη…

jenny barlas είπε...

Afou ise "anonimos" oti koutamara thes, tin les!! Because of people like yoursef, the Community is now in this state of affairs!!!

peridromos είπε...

Μα, τι άλλο από κουταμάρες, θα μπορούσαν να γράψουν οι «ανώνυμοι», κυρία Μπάρλα;; ΚΑΙ μεις οι αφελείς πιστεύαμε πως …people like Μενεγάκης – Γερονικολός, έχουν κάποια ευθύνη για το in this state of affairs.!!! Τι …λάθος (μας) κι’ αυτό.! Never again…

jenny barlas είπε...

yES fILTATE PERIDROME "big mistake" MA TA LATHI GIA TOUS ANTHROPOUS INE , !!!Now lets fix it!! You are doing a great job!! First thing first!!!CLEAN HOUSE!!