12 Σεπ 2011

ΤΙ είπε, ΤΙ …κατάλαβαν!



Είπε, επί λέξει, χθες ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ :

 "...Σε αυτήν την δύσκολη περίοδο μεγάλης δοκιμασίας, οφείλουμε να πετύχουμε ένα σαφή στόχο κοινωνικής αλληλεγγύης. Βασικός μου στόχος σ αυτή τη δύσκολη περίοδο να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς τουλάχιστον έναν εργαζόμενο, να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς εισόδημα..".

Η καφρίλα των ΜΜΕ και των blogs, συνεπής στη γλοιώδη τακτική της παραχάραξης και της παραπληροφόρησης, το διάβασε όπως ήθελε και τη συνέφερε και το παρουσίασε ως ...σοκ ! Ο πρωθυπουργός στοχεύει ν΄ αφήσει μόνο ένα εργαζόμενο σε κάθε οικογένεια !

Μερικοί, αιώνιοι, μ@λ@κες έλληνες, νομίζουν πως δεν υπάρχουν οικογένειες χωρίς κανέναν εργαζόμενο, δηλαδή χωρίς κανένα εισόδημα, γι αυτό και τους έκανε εντύπωση ο στόχος για να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο.

Σε πλήρη συναγωνισμό των κάφρων και των λαϊκιστών, το ΚΚΕ, που έγραψε στην ανακοίνωσή του την παραχαραγμένη ερμηνεία του λόγου του πρωθυπουργού.

Ατύχησαν, όμως, και προκάλεσαν οι τρόφιμοι του Περισσού, καθότι τόλμησαν να μιλήσουν για ανεργία, ανέργους και απολύσεις, σε μια συγκυρία, που οι ίδιοι, ως αφεντικά, απέλυσαν με ωμό και απερίφραστο τρόπο, εργαζόμενους από τα μέσα προπαγάνδας που διαθέτουν και λειτουργούν.

Αλήθεια, ψευτοεπαναστάτες, απομεινάρια του σταλινικού εκτρώματος, οι εργαζόμενοι που απολύσατε από τον 902, έχουν στις οικογένειές τους άλλον εργαζόμενο ; ΄Εχουν άλλο εισόδημα ή το μόνο που υπήρχε ήταν αυτό που τους καταργήσατε ; Το ψάξατε ;

Ψάξτε το πρώτα και μετά τολμήστε να ξαναμιλήσετε για ανεργία και απολύσεις !...

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φασισταριο....ακολουθεις ταχτικη Γκαιμπλες....βγαλε τα ματια σου και διαβασε...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ετοιμάζουν βαριές αλυσίδες στο λαό
Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ

Για την ομιλία του Γ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σε σχόλιο που εξέδωσε το περασμένο Σάββατο σημειώνει:

«Είναι ανατριχιαστικό, αλλά αποκαλυπτικό για το πού οδηγούν το λαό, το ότι ο πρωθυπουργός υπόσχεται έναν εργαζόμενο σε κάθε οικογένεια. Ολα τα άλλα που είπε δεν μπορούν να κρύψουν τα καπιταλιστικά αδιέξοδα, τη βαθιά κρίση και τις αντιθέσεις τους στην ΕΕ, τις βαριές αλυσίδες που επιχειρούν να φορέσουν στο λαό για να τον καταδικάσουν μόνιμα στη φτώχεια και τη δυστυχία. Ο λαός έχει τη δύναμη να σωθεί από την πτώχευση, την καπιταλιστική βαρβαρότητα. Εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ για μια ισχυρή λαϊκή συμμαχία των ριζικών αλλαγών, για αποδέσμευση από την ΕΕ και διαγραφή του χρέους, με λαϊκή εξουσία».

peridromos είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ανατριχιάσαμε όλοι μας από τα επιχειρήματά σας. Τα οποία εάν γνωρίζαμε δεν θα τολμούσαμε την συγκεκριμένη δημοσίευση. Εξ΄άλλου, όλοι οι απατεώνες, αφού σπαταλήσουν τα δανικά χρήματα, για την καλοπέρασή τους, διαγράφουν το χρέος τους δια της μεθόδου της πτώχευσης, ή στάσης πληρωμών.! Είναι μια άποψη…