27 Σεπ 2011

Το …απύθμενο θράσος Κακαρέλη.!



ΚΑΤΑΒΗΚΕ από την εξέδρα των …εκλεκτών της συνέλευσης για να …σκίσει αυτούς που τά’ παιρναν από την Κοινότητα κι’ όχι αυτούς που τους τα έδιναν για να εξαγοράσουν την σιωπή τους.!!!

Κατηγόρησε δηλαδή τον κ. Σκλάβο και, υποθέτω, όλους τους άλλους συναδέλφους του-δημοσιογράφους, οι οποίοι «έφαγαν» κάποια χρήματα της Κοινότητας, αφού ήταν στην κατάσταση μισθοδοσίας του οργανισμού, αλλά δεν μας είπε: ποιος τους τα έδινε; Μήπως ήταν (και είναι) ο ίδιος ένοχος για την κατασπατάληση αυτή των εισοδημάτων από το κεράκι της γριούλας, μαζί με τους ηγέτες της δεκαΑΙΤΙΑΣ, κ.κ. Μενεγάκη και Γερονικολό; Και καλά εκείνοι έφυγαν, ίσως και από ντροπή για την κατάντια στην οποία έφεραν την Κοινότητα, ο ίδιος όμως ο κ. Κακαρέλης παραμένει.!!! Δεν αισθάνεται ούτε ντροπή ούτε, έστω και λίγο, φιλότιμο για την συμμετοχή του στις σπατάλες εκείνες. Τόσο γομάρι κατάντησε πια; Ή μήπως ήταν πάντα τέτοιο; Άκου τον αισχρό.! Κατέβηκε στο πάτωμα των …κοινών θνητών για να καταγγείλει όσους έπαιρναν λεφτά για να προβάλουν το ... ετοιμόρροπο έργο τους.!!!

Και αφού όλη η οικονομική διαχείριση στη διάρκεια της δεκαΑΙΤΙΑΣ σας, έγινε καλώς κ. Κακαρέλη, γιατί δεν συνέβαλες στην υπερψήφιση της πρότασης για περαιτέρω έλεγχο; Στο κάτω κάτω είναι η πιο καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα σύννεφα που πλανώνται πάνω από τα κεφάλια ΟΛΩΝ των συμβούλων της εποχής Μενεγάκη-Γερονικολού, ούτως ώστε να αποδοθείτε πεντακάθαροι στην παροικιακή κοινωνία και όχι μόνον.! Μήπως κ. γενικέ γραμματέα δεν κατάλαβες, όσο καλά έπρεπε, την πρόταση;

Όσο για την καταψήφιση της πρότασης από τον γενικό ταμία Δρ. Νικόπουλο, το καταλαβαίνουμε απόλυτα αφού δεν ήταν σύμβουλος την εποχή εκείνη… Εξάλλου ο δόκτορας είχε προτίμηση στην SECOR για την έρευνα της βιωσιμότητας του ετοιμόρροπου.!!! ΓΙΑ την έρευνα εκείνη, βρέθηκαν τα χρήματα, ενώ για την οικονομική έρευνα σύμφωνα με την πρόταση του κ. Gllyn, ΔΕΝ υπάρχουν.!

ΚΑΙ υποστηρίζουν κάποιοι ότι με τα δυο βασικά τμήματα της Κοινότητας στα χέρια των κ. & Δρ. Κακαρέλη – Νικόπουλου, ο Νίκωνας θέλει να σώσει την Κοινότητα… Αυτά για τώρα…

1 σχόλιο:

jenny barlas είπε...

sinexizo na diavazo!!!avrio pali!!Esi xeskepaze omos!!!EVGE!!!!