21 Σεπ 2011

Την Κυριακή η Γενική Συνέλευση



ΤΗΝ προσεχή Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, θα γίνει, …τελικά, η Γενική Συνέλευση της Κοινότητας, αφού η Ατζέντα, έστω και καθυστερημένα, έφτασε στα χέρια των μελών της.

Κύρια θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι φυσικά η παρουσίαση του απολογισμού του οικονομικού έτους 2010 και η αναφορά του προέδρου Νίκωνα Γεωργακόπουλου, ενώ τα υπόλοιπα 11 είναι λίγο …ρουτινιάρικα.! Εκτός κι’ αν υπάρξουν εκπλήξεις, πράγμα που δεν φαίνεται…

ΕΚΕΙΝΟ που ίσως συζητηθεί πολύ ίσως να είναι οι επιπλέον 526 χιλιάδες δολάρια χρέους οι οποίες βρέθηκαν χρωστούμενες στο δήμο του Σκάρμπορω.!!! Έτσι το ολικό χρέος της Κοινότητας, στο τέλος του 2009 ανέρχονταν στο ύψος των 13 εκατομμυρίων δολαρίων, ή περίπου έτσι, αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές.!!!

Όποιοι έχουν άλλα θέματα προς συζήτηση, μπορούν να τα καταθέσουν γραπτά μέχρι και αύριο Πέμπτη, στον γ. γραμματέα της Κοινότητας… Εκείνο που δεν είδαμε πουθενά ως ενημέρωση, είναι το που μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στον απολογισμό, ώστε να έχει κάποια ενημέρωση πρίν την Συνέλευση. Κάτι που μπορεί να είναι …υποδεέστερο, αλλά, να, ίσως κάποιος να θέλει να διαβάσει ανάμεσα στις γραμμές καθ’ ότι την σήμερον ημέραν γίνονται πολλά…..

1 σχόλιο:

jenny barlas είπε...

Waiting for your "BLOG" on the General Assembly?? What happened ?