5 Σεπ 2011

Αγανακτισμένοι Λευκού Πύργου...

{«Ανακοίνωση συμπόρευσης με φοιτητές - σπουδαστές


Η πολιτική της προδοτικής κυβέρνησης των μνημονίων είχε ολέθριες συνέπειες σε όλες τις πλευρές της κοινωνικής ζωής και ιδιαίτερα στον τομέα της παιδείας. Μετά την ουσιαστική απαξίωση όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, με την πενιχρή χρηματοδότηση και τις ανεπαρκείς προσλήψεις προσωπικού, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ ψήφισαν αιφνιδιαστικά, ένώ οι σχολές ήταν κλειστές, ένα νόμο-έκτρωμα που κυριολεκτικά διαλύει τη δημόσια και δωρεάν παιδεία στα πανεπιστήμια, τσακίζει κάθε φοιτητικό δικαίωμα και καταργεί ολοκληρωτικά το άσυλο.

Ως Αγανακτισμένοι Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης δηλώνουμε οτι θα αγωνιστούμε στο πλευρό των φοιτητών και των σπουδαστών όχι μόνο για να ανατρέψουμε τον καινούριο νόμο-πλαίσιο, αλλά και για να διεκδικήσουμε μια καλύτερη κοινωνία. Καλούμε όλους τους πολίτες να συνδράμουν στον κοινό αγώνα μας. Όσοι παίζουν με τις ζωές μας θα μας βρουν μπροστά τους!


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8/9 ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 12:00

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΘ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/9
ΠΡΩΗΝ 424 - ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ - ΠΛ. ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ 15:00»}



Σημείωση Περίδρομου:
ΑΥΤΗ είναι η Ανακοίνωση συμπόρευσης με φοιτητές-σπουδαστές, των αγανακτισμένων του Λευκού πύργου.

Δεν διαφωνούμε καθόλου με την αγανάκτησή σας για τα Μνημόνια και τις ολέθριες συνέπειές τους. Διαφωνούμε όμως με το γεγονός ότι ενώ επί πέντε χρόνια ο Καραμανλής και η κυβέρνησή του διπλασίαζαν το χρέος της Ελλάδας, δανειζόμενοι 160 δις για να πληρώσουν τους μισθούς και τις συντάξεις σας, ΔΕΝ κάνατε ούτε μια διαμαρτυρία.! Απεναντίας αποφεύγατε σαν το διάολο το λιβάνι να καταβάλετε τις ό,ποιες εισφορές και φόρους σας αναλογούσαν. Τώρα που οι δανειστές μας είπαν ως εδώ και μη παρέκει, θέλετε, αντί των μνημονίων εξόφλησης του χρέους, να τους την κάνουμε με στάση πληρωμών… Να τους τα φάμε δηλαδή.! Και γνωρίζετε πολύ καλά πως οι μπαταξήδες δεν είναι η καλλίτερη …πάστα συνανθρώπων μας….

Με τι χρήματα, όμως, θα αυξήσουμε την «πενιχρή χρηματοδότηση» των σχολείων και των νοσοκομείων;

Για να … «διεκδικήσετε μια καλλίτερη κοινωνία», στρωθείτε στη δουλειά, πληρώστε τους φόρους σας και πείτε στους κανακάρηδες ν’ αφήσουν τις καφετέριες και τα φραπεδάκια και να ψάξουν για καμιά δουλίτσα να γεμίσουν τις ελεύθερες ώρες τους και συγχρόνως να ξεκουράζονται από το διάβασμα. Νέοι άνθρωποι είναι, αντέχουν. Στο κάτω-κάτω, ας ελαττώσουν λίγο τα πηδηματάκια τους… Έχουν χρόνια μπροστά τους για να το …χορτάσουν.

Υγ.: Και τώρα η αλήθεια: Ποτέ σοβαροί γονείς δεν θα έκαναν τέτοια ανακοίνωση συμπόρευσης. Είστε οι ίδιοι οι … «φοιτητές» που επί δέκα χρόνια … «σπουδάζετε» τρώγοντας τα λίγα, πολλές φορές, λεφτούλια του μπαμπά σας. Το ότι είστε αμαθείς, ή μάλλον ημιμαθείς, φαίνεται πεντακάθαρα από το περιεχόμενο της ανακοίνωσής σας….. (Ξαναδιαβάστε την.!)

Αφήστε, λοιπόν, τα καθίσματα των αμφιθεάτρων για πιο …επιδέξιους κώλους και αφήστε επίσης σε μας να επισκεφτούμε την ΔΕΘ μήπως και κάνουμε καμιά πρόοδο στις δουλειές μας…. Αν πάλι πρέπει να αποκλείσετε οπωσδήποτε κάτι, τότε διαμαρτυρηθείτε έξω από το μαγαζί ή το χωράφι του μπαμπά σας. Θα είναι μια πιο σοβαρή κίνηση και θα εκτιμηθεί από όλος μας.!

(Πιστεύουμε πως με αυτά τα λίγα καλύψαμε όλες τις πτυχές των …..ανησυχιών σας!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: