26 Σεπ 2010

Oρκωμοσία ...γιορτής!

Aπουσία του πρωθυπουργού, πολλών υπουργών και πλήθος πιστών πραγματοποιήθηκε η τελετή της Ορκωμοσίας των δυο νέων συμβούλων της Ελληνικής Κοινότητας.
ΟΠΩΣ ΠΡΏΤΟΙ εμείς γράψαμε "παγκοσμίως", η ορκωμοσία έγινε στον Αϊ Γιάννη, στις 11:25 το πρωί, χοροστατούντος του ιερατικού προϊσταμένου του ναού και των ιεροψαλτών. Τον όρκο έδωσαν οι δυο νεοεκλεγείσες κυρίες, ενώ απουσίαζε ο κ. Μπαμπάτσικος, παρ΄ότι λέγεται ότι εθεάθη στον περίβολο χώρο του ναού λίγο πριν την ορκωμοσία!
Περισσότερα σε λίγο, μόλις φτάσουν οι ...κανονικές πληροφορίες μας.!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΤΑΤΕ ΠΕΡΙΔΡΟΜΕ, ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ Η ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙΤΕ. ΚΑΘΩΣ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ, ΒΡΗΚΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ. ΕΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΗΣΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΧΑΡΠΕΡ, Ο ΤΟΠΙΚΟΣ κ. ΜΑΚ ΓΚΙΝΤΥ, ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ κ.κ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗΣ & ΚΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ, ΧΩΡΟΣΤΑΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ κ.κ.κ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΨΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ Ο κ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΗΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΝΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΕ κ.κ ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ.
ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΟΜΑΙ ΟΜΩΣ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΩΡΙΑΤΗΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ
(ξερετε, ειμαι ο γυιος της κυρας Γραμματικής απο τη Σκούρα)