10 Σεπ 2010

Υπάρχει διαπλοκή;

Η ιδιαίτερα στενή σχέση η οποία λέγεται ότι αναπτύχθηκε μεταξύ της τότε διοίκησης και των «δημοσιογράφων» του συγκροτήματος, αποδεικνύει, αν όχι κάτι άλλο, τουλάχιστον την «διαπλοκή» των ...εξουσιών.!


Έτσι, είχαμε το φαινόμενο, η τέταρτη εξουσία (τους) να μετατραπεί σε ...His Master Voice του κ. Μενεγάκη και ...των συν αυτώ παρατρεχάμενων.!

Σκεφτείτε μόνον τούτο:

Όταν ακόμα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι, με το πλεόνασμα των 490.000 $ το οποίο μας παρουσίαζαν για το έτος 2009, αυτοί (οι του συγκροτήματος) επέμεναν ότι πράγματι έτσι είναι... Επίσης προεκλογικά έδιναν γη και ύδωρ για να εκλεγεί ο κ. Γκέκας, αλλά μόλις στη Γενική Συνέλευση πρωτοστάτησε να αποκαλυφθούν οι λογιστικές τους αλχημείες του μισού εκατομμυρίου, τον έβαλαν στο στόχαστρο της άφλογης ...καραμπίνας τους και τον κυνηγάνε ακόμα. Μέχρι και Φιλέλληνα τον αποκάλεσαν σε άρθρο του αρχισυντάκτη, στην τελευταία έκδοσή τους.!!!

ΣΤΟ μόνο που έχουν δίκιο, είναι το ότι δεν πήραν από το ταμείο της υπό πτώχευση Κοινότητας, όσα πήρε η συνάδελφος «εβδομάδα».... Το ...σωστό να λέγεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: