21 Σεπ 2010

Το "γιοφύρι" του Τορόντο...

ΜΙΑ μεγάλη ...Ευκαιρία.!
Όλοι απόψε στο Πολυμενάκειο για να μάθουμε - από πρώτο χέρι ελπίζω - τι συμβαίνει με το τοροντιανό "Γεφύρι της ...Άρτας" και πώς, ενώ όλη μέρα κτίζονταν το βράδυ κάποιο δοκάρι θα "γκρεμίζονταν" ή κάποιος (βόρειος) τοίχος θα κατέρρεε από τα βρόχινα νερά, λόγω μη μόνωσής του για ...οικονομία!
(Μη νομίζετε, από τέτοιες οικονομίες κατόρθωσαν να κτίσουν το 55% του έργου με μόλις 9.000.000 $... Αν ξοδέψουμε ακόμα 7 και κάτι, (εκατομμύρια) το "Κέντρο" θα είναι σχεδόν έτοιμο για τις ...περιστέρες.!!)

Υ. Γ. Ακούγεται ότι τους συντελεστές της κατασκευής αυτής θα χρησιμοποιήσουν για την ανακατασκευή των ...δίδυμων πύργων, μηδέ του δικαστικού εξαιρουμένου...
Ίσως το μάθουμε κι΄αυτό σήμερα.!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΔΡΟΜΕ, ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΣΑΕΡΙΤΖΗΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΑΠΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΝΑ ΕΛΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ. Ο ΝΙΚΩΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ. ΗΛΘΑ, ΚΑΙ ΤΗ ΑΚΟΥΣΑ. ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΦΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.
ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ:
Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΜΠΗΜ ($320,000)ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ $250,000 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ (ΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΙΧΤΟ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ)ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ $70,000. ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ CONTRACTOR ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ $10,000.000 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΛΑΙΑΜΠΙΛΙΤΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ (ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΚΑΨΙΜΟ, ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ, ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ) ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 250,000 ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΝ
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΙ.
ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΣΥΜΠΑΡΟΙΚΟΣ