27 Σεπ 2010

Οι ...αναντικατάστατοι! (2)

ΣΕ προηγούμενο σχόλιό μας, γράψαμε για τον κ. Νερουλά ο οποίος, ενώ είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Οντάριο και συμμετέχει στη διοίκηση του Ελληνικού γηροκομείου, έθεσε υποψηφιότητα να εκλεγεί στο Δ. Συμβούλιο, ώστε να ...διορίσει τον αντιπρόεδρό του (της Ομοσπονδίας, δηλαδή) στη θέση του ως μέλος του συμβουλίου του Γηροκομείου.!
ΠΟΙΟΣ είναι αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας; Ο γενικός γραμματέας της Κοινότητας, ο οποίος την στιγμή αυτή είναι και γραμματέας του ΣΑΕ και ...οδηγός των προσκεκλημένων του περιφερειάρχη κ. Μενεγάκη...
ΑΥΤΟΙ οι δυο άνθρωποι, λοιπόν, είναι αναντικατάστατοι.!!
ΑΣ έρθουμε λίγο στα ...φρέσκα κουλούρια. Οι κ.κ. Κακαγιάννης και Γκέκας, μέλη του ...απελθόντος (;) Συμβουλίου της Κοινότητας, ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και στο παρόν. Γιατί κ. Κακαγιάννη δεν θέσατε υποψηφιότητα όταν πριν μόλις πέντε μήνες έγιναν οι εκλογές; Τι άλλαξε στο μικρό αυτό διάστημα; Στο κάτω-κάτω υπηρετήσατε τον οργανισμό από την μεγαλύτερη σχεδόν θέση του γ. γραμματέα τα τελευταία τρία χρόνια (και πολλά χρόνια επί Καραντώνη) και πιστεύουμε ότι δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό για να φτάσει η Κοινότητα στην θέση που είναι σήμερα... Ο καθηγητής Γιώργος Γκέκας είχε την τόλμη να διεκδικήσει μια θέση στο Συμβούλιο, από την οποία το προεδρείο τον "ξωπέταξε" με τον δικό του ...ανεπανάληπτο τρόπο. Δεν νομίζετε κ. Κακαγιάννη ότι βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση από σας, αφού σέρνει στην πλάτη του τις ψήφους των δυο τρίτων των ψηφοφόρων; (1026, θαρρώ).
Ακόμα κ. Κακαγιάννη, ο επίσης ενδιαφερόμενος για μια θέση στο Συμβούλιο κ. Κορκοτζίλας βρίσκετε σε πλεονεκτικότερη θέση από σας αφού τόλμησε να θέσει υποψηφιότητα και να χάσει για λίγες μόνο ψήφους.( έλαβε νομίζω 529).
Εσείς κ. Κακαγιάννη τι έχετε να προτάξετε αντ΄αυτών των ψήφων; Μήπως ΜΟΝΟΝ, τις 15 των συμβούλων;
Πέρα όλων των άλλων, όμως, οργανισμοί όπως η Κοινότητα δεν είναι επιχειρήσεις "Δελισταύρου και υιός", ούτε "Αφοί ...Κουκουβάγια και Σια". Είναι κάτι παραπάνω από προσωπικές ή οικογενειακές ...επιχειρήσεις... Αφήστε και κάποιες άλλες οικογένειες να συμμετάσχουν στη διοίκηση της Κοινότητας. Ίσως μπορέσουν κι΄αυτές να βάλουν ένα ...καλλίτερο λιθαράκι, στο κτίσιμό της

Δεν υπάρχουν σχόλια: