29 Σεπ 2010

Νέες ..."Αποκαλύψεις" !

ΕΝΟΣ κακού ...μύρια έπονται!


ME την ...ευκαιρία της ...αποκάλυψης μιας ελαττωματικής κολόνας στον υπό κατασκευή «Παρθενώνα», από το νέο Δ συμβούλιο της Κοινότητας οι «αποκαλύψεις» άρχισαν να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας...

Πριν από λίγο καιρό ο κ. Γιάννης Δάγωνας στη γνωστή συνέντευξή του στο EMPHASISWORLD, αποκάλυψε ότι τα λάθη στο κτίσμα είναι πάνω από οκτώ! Σήμερα στην εφημερίδα «Πατρίδες» του μήνα Σεπτέμβρη, είδε το φως της δημοσιότητας μια ακόμα καταγγελία για ελαττωματικές κατασκευές στο ...«Κέντρο».

ΔΕΝ είμαστε αυτοί που θα υιοθετήσουμε ή θα απορρίψουμε τις όποιες αποκαλύψεις ή καταγγελίες των συμπάροικών μας. Όμως οφείλουμε να τις προβάλουμε έτσι ώστε αφ΄ενός μεν να λάβει γνώση η ομογένεια και αφ΄ εταίρω να τις διαψεύσουν οι άμεσα σχετιζόμενοι με την υπόθεση αυτή.

ΣΕ κάποιο σημείο του άρθρου του ο κ. Σάρας γράφει:

  • «Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως της επιθεώρησης, ο πρώην πρόεδρος του ιδρύματος Κώστας Μενεγάκης, ήταν απόλυτος γνώστης του γεγονότος και γνώριζε εξ΄αρχής και πριν ακόμα αγορασθούν αυτές οι σιδηροκολόνες, ότι ήταν ελαττωματικές και ότι είχαν κριθεί ως ακατάλληλες για παρόμοια χρήση προηγουμένως από εργολαβική τεχνική εταιρία στην οποία δεν επιτράπηκε να τις χρησιμοποιήσει»

ΠΡΙΝ προχωρήσουμε στο υπόλοιπο δημοσίευμα-αποκάλυψη της εφημερίδας, έχει να πει κάτι ο κ. Μενεγάκης; Διότι η καταγγελία φαίνεται πολύ σοβαρή για να είναι αληθινή..., αλλά παραμένει καταγγελία.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: