14 Σεπ 2010

Μια ...ΟΔΥΣΣΕΙΑ της Ε.Ρ.Τ. !

Οι πληροφορίες μας για την παρουσία του κλιμακίου της Ε.Ρ.Τ. στο Τορόντο, επιβεβαιώθηκαν και δια - Σταυρώθηκαν...

Γράφει το emphasisworld:

  • "Ο συντονιστής του ΣΑΕ Καναδά και ο γραμματέας της Ε.Κ. Τορόντο ανέλαβαν υπό την επίβλεψή τους την περιήγηση κλιμακίου της ΕΡΤ."

(σ. π. Και βέβαια έκαναν καλά, αφού τους επετράπη από την επικεφαλής της αποστολής... Αλλά έπρεπε να γίνει έτσι; Γιατί έγραψαν στα ...υποδήματά τους, τον ανταποκριτή της εκπομπής στο Τορόντο; Δεν νομίζουν οι αρμόδιοι της ΕΡΤ ότι ο συντονιστής του ΣΑΕ θα μπορούσε να είναι και λίγο ...μεροληπτικός, αφού πρωταγωνιστεί στα παροικιακά την τελευταία ενδεκαετία, και θα είχε ίσως λόγους να αποκρύψει ...κάποια κακώς κείμενα, αν υπάρχουν; ΔΙΟΤΙ πολύ φοβούμαστε ότι οι συνεντεύξεις μάλλον θα περικοπούν λόγο ...χρόνου της εκπομπής.!)

ΣΤΗ συνέχεια γράφει:


  • "Διαθέτοντας τον πολύτιμο χρόνο του και χρήμα αρκετό ανέλαβε για τρεις ημέρες υπό την προστασία του τις τρεις κυρίες της ΕΡΤ, οι οποίες την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου αναχώρησαν ευχαριστημένες (;) για την πατρίδα και με τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Συντονιστή κ. Κώστα Μενεγάκη."

Και συνεχίζει:

  • "Τα μόνα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Συντονιστής του ΣΑΕ και των "Συνεντεύξεων" ήταν, πως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε να φέρει τη "νοικιασμένη" κάμερα της ΕΡΤ στο χώρο του σχεδόν τελειωμένου νέου πολιτιστικού κέντρου, καθώς και τους αξιόλογους και διάσημους συναδέλφους σε συνάντηση με τα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία όλο και κάτι παραπάνω γνωρίζουν για πρόσωπα και πράγματα, τελικά δεν τα κατάφερε."

(σ. π. Εδώ το emphasis δεν έχει δίκιο, διότι - όπως όλοι γνωρίζουμε - ...πράγματι οι "ενοικιασμένες" κάμερες ...αποφεύγουν τις κακοτοπιές.!
Πάντως, βλέποντας την "ταινία" στην εκπομπή, θα σας πω και πόσο αντικειμενική ήταν, η ...Αφεντιά της, στο τριήμερο της εδώ παραμονής της...)

Υ. Γ. Τέτοια θέματα, όπως αντιλαμβάνεστε, ΔΕΝ τελειώνουν τόσο γρήγορα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: