6 Ιουν 2014

Σοβαροφανής Μιχελογιαννάκης ή μουσάτος Μπίστης ο Βασίλης Οικονόμου;


Την ανεξαρτητοποίηση του από την ΔΗΜΑΡ δηλώνει σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC ο Βασίλης Οικονόμου με επιστολή που αποστέλλει τώρα στον Πρόεδρο της Βουλής. [theTOC]

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Οικονόμου θα αποχωρήσει και από το κόμμα πριν την συνεδρίαση της ΚΕ. Τις επόμενες ώρες θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Epikairo: Υπενθυμίζουμε ότι ήταν εις εκ των τριών βουλευτών της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ που καταψήφισαν το πρώτο μνημόνιο τον Μαϊο του 2010, μαζί με Δημαρά και Σακοράφα. Αφού περιόδευσε στις παρυφές του εξωΠΑΣΟΚικού αριστερισμού (όπου μαζί με τον Δημαρά είχαν κάνει το Άρμα Πολιτών και μετά μόνος του έκανε τους "Ελεύθερους Πολίτες") τελικά κατέληξε στην φιλόξενη ΔΗΜΑΡ, με την οποία επανεξελέγη βουλευτής, αλλά τώρα φεύγει, μετά το συντριπτικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, για άλλες πολιτείες, ποιος ξέρει προς "Ελιά" πλευρά, ειδικά αν αποτελεί μέρος της "δεξαμενής" εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή . Αλήθεια ο Οικονόμου πώς χαρακτηρίζεται καλύτερα; Ώς ένας σοβαροφανής Μιχελογιαννάκης ή ως ένας μουσάτος Μπίστης..??

Δεν υπάρχουν σχόλια: