5 Ιουν 2014


Όταν ο χρυσαυγίτης συνάντησε τον... Πύρρο


Κανένας δεν επιχείρησε να αναχαιτίσει τον χρυσαυγίτη βουλευτή Νίκο Μίχοόταν σηκώθηκε από τη θέση του, πέρασε μπροστά από τα έδρανα της ΝΔ και κατευθύνθηκε να δείρει τον κ. Π. Τατσόπουλο. Ολοι κοιτούσαν αμήχανα τη σκηνή. Και ξαφνικά, μόλις λίγα μέτρα προτού ο μαινόμενος χρυσαυγίτης πλησιάσει τον κ. Τατσόπουλο, βρέθηκε μπροστά του ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Πύρρος Δήμας. «Γύρνα πίσω αμέσως τώρα» του είπε με έναν τρόπο που δεν σήκωνε κουβέντα. Ο χρυσαυγίτης ήταν πλέον αντιμέτωπος με έναν χρυσό ολυμπιονίκη της άρσης βαρών, έναν άνθρωπο που δεν αστειευόταν, και όχι μόνο του πέρασε ο θυμός αλλά και υπάκουσε στην «εντολή» βάζοντας την ουρά κάτω από τα σκέλια του και σαν βρεγμένη γάτα επέστρεψε στη θέση του.
Τα καυτά φιλιά της Ζαρούλια

Ενα άλλο παράξενο γεγονός που συνέβη στα έδρανα της Βουλής ήταν τα φιλιά της κυρίας Ελένης Ζαρούλιαστον σύζυγό της Ν. Μιχαλολιάκο. Οση ώρα καθόταν πίσω από τον σύζυγό της του χάιδευε τον λαιμό, του έκανε... μασάζ στον σβέρκο και σε κάποια στιγμή του έδωσε μερικά πεταχτά φιλιά. Αυτό έγινε μετά τα όσα είπε ο «αρχηγός» της για το ότι «παραμένει αμετανόητος εθνικιστής». Ο κ. Μιχαλολιάκος φαινόταν ότι καμάρωνε για τη σύζυγό του.

Και ο ύμνος των... SS στη Βουλή

Αυστηρά μέτρα μάς έλεγαν ότι πήραν στη Βουλή κατά την προσαγωγή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Φρούριο είναι η Βουλή, έλεγαν και ξανάλεγαν. Τα αυστηρά μέτρα που υποτίθεται ότι έλαβαν ήταν για τους... δημοσιογράφους που δεν μπορούσαν να κινηθούν στους διαδρόμους της Βουλής. Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά πώς βρέθηκαν τόσο πολλοί κλακαδόροι του «αρχηγού» που φώναξαν και συνθήματα στους διαδρόμους της Βουλής. «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» φώναζαν στον Μιχαλολιάκο μόλις εισήλθε στη Βουλή κάνοντας το δικό του σόου. Κρατώντας το γνωστό τσαντάκι έκανε την πρώτη φασαρία επιτιθέμενος σε έναν αστυνομικό επειδή δήθεν τον... ακουμπούσε. «Μη με ακουμπάς, είμαι ο αρχηγός του τρίτου κόμματος της Βουλής» έλεγε στον αστυνομικό, που έμεινε και αυτός αποσβολωμένος. Αλήθεια, πού βρέθηκαν τόσοι παρατρεχάμενοι και γιατί ουδείς ενοχλήθηκε όταν ακούστηκε ρυθμικά το σύνθημα: «Ακου, αρχηγέ, άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα άλλη μία φορά». Εξω από τη Βουλή, μπροστά στο άγαλμα του Αγνωστου Στρατιώτη, οι συγκεντρωμένοι χρυσαυγίτες (τους συντόνιζε ο Ηλίας Κασιδιάρης) τραγουδούσαν το ναζιστικό εμβατήριο των SS «Die Fahne» («Ορθό το Λάβαρο») του Horst Wessel και άλλα συνθήματα εναντίον των πολιτικών.
ΒΗΜΑτοδότης

Θέλει και η Βουλή τον Πύρρο της, πώς να το κάνουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: