16 Αυγ 2013

Ο Μηλιός μετατρέπει την κηδεία του 19χρονου σε πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.!

O Γιάννης Μηλιός δεν είναι μόνο καθηγητής πολιτικής οικονομίας και υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο εθνικός μας δικαστής. Και τούτο διότι ο ασυνείδητος βουλευτής ανέφερε ως φόνο το θάνατο του 19χρονου. Παραθέτουμε το απίστευτης αθλιότητας τweet:



O Γιάννης Μηλιός είναι ο ίδιος άνθρωπος που λίγο πριν τις εκλογές του Μαΐου του 2012, σε εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη με καλεσμένους τον Παπακωνσταντίνου, τον Χατζηδάκη, είχε πει ότι η Ελλάδα θα δανειστεί από το Αμπού Ντάμπι. Χθες, εκμεταλλευόμενος με τον πλέον ειδεχθή τρόπο το θάνατο ενός παιδιού, έκανε κάλεσμα στο περιστέρι λες και επρόκειτο για κάποια πολιτική συγκέντρωση.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ, κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος με τον Μηλιό (το μήλο κάτω απ' τον Μηλιό), εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο κατονόμασε ως φονιά το μνημόνιο και μεταξύ άλλων πρότεινε:

-να σταματήσουν οι εξευτελισμοί και οι παράνομες κατακρατήσεις επιβατών από ελεγκτές
-να καταργηθεί η αμοιβή ελεγκτών με ποσοστά επί των προστίμων
-να μειωθεί το κόστος του εισιτηρίου για όλους τους επιβάτες και
-να κατωχυρωθεί δωρεάν πρόσβαση σε άνεργους, χαμηλοσυνταξιούχους, φοιτητές και μαθητές σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τελειωμό. Χτυπώντας πια το κεφάλι του στο δημοσκοπικό του ταβάνι προσπαθεί να δημιουργήσει μίνι εξεγέρσεις μετατρέποντας τις κηδείες σε πολιτικές συγκεντρώσεις και τα ατυχήματα σε φόνους. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε στο πρόσωπο ενός ελεγκτή με προφανή απρεπή συμπεριφορά τον εκφραστή σκληρών μνημονιακών πολιτικών και τον βασανιστή του ελληνικού λαού.

Αιδώς Αργείοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: