9 Φεβ 2011

Ντρεπόμαστε επειδή δεν ...ντρέπονται.!

ΝΑ, τώρα και οι ...νομικοί, μετά τους ξενοδοχειακούς, λογαριασμοί...Γράφει ο κ. Κουτίνας:
«Η δικαιολογία ότι η κυβέρνηση δεν είναι στον τίτλο του κτιρίου , και ως εκ τούτου δεν εμποδίζει νομικά την πώλησή του, είναι τουλάχιστον παιδαριώδης. Στην ίδια παράγραφο του σχετικού όρου αναφέρεται ότι πιθανή πώληση του κτιρίου χωρίς την προηγούμενη έγκρισή της θα επηρεάσει την χορήγηση οικονομικής βοήθειας.»...
(σ. π. Λένε μερικοί ότι αυτό ισοδυναμεί με «κάρφωμα», κατά κάποιον τρόπο, της Επιτροπής και της Κοινότητας.! Εμείς δεν το πιστεύουμε. Συνέπεσαν, απλώς οι ...αποκαλύψεις των συμβολαίων με την ...βιαστική απόφαση πώλησης του Κέντρου.! Κάποιοι άλλοι λένε ότι οι ...αποκαλύψεις είναι Μενεγάκιας ...προέλευσης και ότι ο δημοσιογράφος δέχτηκε απλώς να γίνει ...βαποράκι.! Δύσκολο να το πιστέψουμε...)


Και λίγη κριτική για την Επιτροπή:


«Παρά την πολυδιαφημιζόμενη πείρα των μελών της επιτροπής σε οικονομικής φύσεως θέματα, θα λέγαμε ότι το συγκεκριμένο ευαίσθητο για την Παροικία θέμα , το χειρίστηκε επί ποδός και με βιασύνη που εκπλήσσει. Αμφιβάλουμε αν εξετάστηκαν σενάρια πιθανής διάσωσης. Σε επαφές μας μαζί τους από χρόνου και πλέον, όταν τους επισημαίναμε την επερχόμενη στενωπό της Κοινότητας, παίρναμε την διαβεβαίωση ότι έχουν γνώση οι φύλακες και ότι θα επέμβουν όταν χρειαστεί με σχέδιο δράσης. Αυτή η διαβεβαίωση μας είχε δημιουργήσει τότε κάποιες ελπίδες ότι ίσως να μην έχουν χαθεί όλα. Μόνο που οι ελπίδες αποδείχθηκαν φρούδες.»


(σ. π. Να και η ...ομολογία ότι το συγκρότημα γνώριζε πολύ καλά εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο ότι έρχεται ...στενωπός στα οικονομικά της Κοινότητας, αλλά δεν το ομολογούσαν... Το έκρυβαν από όλους μας και μας τσαμπουνούσαν ότι στο τέλος του 2009 υπήρχε ...πλεόνασμα μισού εκατομμυρίου.!!! Τέτοια σοβαρή ενημέρωση είχαμε από τον «Ελληνικό Τύπο» και το συγκρότημα... Έκρυβαν την αλήθεια από τον αιμοδότη-λαό της Κοινότητας, αλλά σε μέλη της σημερινής Επιτροπής «επισήμαναν την επερχόμενοι στενωπό» όπως ξεδιάντροπα πλέον ομολογούν.!!!)


Υ. Γ. ΥΣΤΕΡΑ απ’ αυτό, γιατί να ασχοληθούμε περισσότερο μαζί τους; Αυτοί δεν ντρέπονται, εμείς γιατί να τους πάρουμε σοβαρά;;; Θα τα ξαναπούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: