7 Φεβ 2011

Δυο αποκλειστικότητες...

ΕΙΝΑΙ αλήθεια ότι μια αποκλειστικότητα δημοσιογραφική, τιμάει τόσο τον δημοσιογράφο, όσο και το μέσω ενημέρωσης που την δημοσιεύει. Έτσι ο κάθε επαγγελματίας θα ήθελε να έχει στην κατοχή του τέτοιου είδους αποκαλύψεις.

ΥΠΟ την έννοια αυτή, ο «Ε. Τ» της περασμένης εβδομάδας θα πρέπει να αισθάνεται δυο φορές ευτυχής, αφού κατόρθωσε να έχει δυο αποκλειστικότητες, από δυο διαφορετικούς συνεργάτες του, οι οποίοι επίσης θα πρέπει να είναι ευτυχείς για τις επιτυχίες τους...

Αποκλειστικότητα 1
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, τόσο για την επιτυχία του κ. Κουτίνα ο οποίος με ένα εμπεριστατωμένο άρθρο του, αποκαλύπτει και αποδεικνύει, γιατί τόσο η Ομοσπονδιακή όσο και η Επαρχιακή κυβέρνηση θα πρέπει να απαιτήσουν και να πάρουν πίσω τα δυο εκατομμύρια $, τα οποία έδωσαν στην Κοινότητα, για την κατασκευή του «Πολιτιστικού Κέντρου».
Η αποκλειστικότητα βρίσκεται στην αποκάλυψη των συμβολαίων μεταξύ κυβερνήσεων και Κοινότητας. Έγγραφα δυο μεγάλων οργανισμών, υπογεγραμμένα το 2004, τα οποία ποιος ξέρει πως, κατόρθωσε να έχει στα χέρια του ο κ. Κουτίνας και η εφημερίδα του. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για έναν δημοσιογράφο.


Αποκλειστικότητα 2
ΜΙΑ άλλη αποκλειστικότητα, η οποία θα πρέπει να είναι και η δυσκολότερη στην απόκτησή της, είναι η ακριβής οικονομική κατάσταση της Κοινότητας, της 20 Ιανουαρίου, δηλαδή μόλις μια βδομάδα από την σύνταξή της.!
Ένα έγγραφο το οποίο συντάχτηκε προφανώς από τον γενικό ταμία της Κοινότητας, για εσωτερική –προφανώς μεταξύ του προεδρείου-κατανάλωση ή έστω και για την Επιτροπή Ανασυγκρότησης της Κοινότητας, αφού σε ΚΑΝΕΝΑΝ απλό σύμβουλο δεν κοινοποιήθηκε, από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε...
ΑΥΤΟ, λοιπόν, το ...χαρτί έφτασε. Πριν από όλους, στα χέρια του «Ελληνικού Τύπου», όπου και είδε το φως της δημοσιότητας.!! Και βέβαια τέτοιες επιτυχίες αξίζουν τα συγχαρητήρια των συναδέλφων και αναγνωστών.
ΕΔΩ είναι και το ζουμί. Όταν ένας παίρνει συγχαρητήρια για την επιτυχία του, σε κάποιον ανήκουν και τα συλλυπητήρια της ...προδοσίας. Σωστά; ΠΟΙΟΣ όμως μπορεί να είναι αυτός ή αυτοί; Σίγουρα είναι άνθρωπος του προεδρείου, αν δεν είναι ο γενικός ταμίας, ο οποίος φέρεται ως πιθανότερος μιας και είναι ο συντάκτης της οικονομικής κατάστασης του οργανισμού.
Κύριε Γεωργακόπουλε, κ. Κακαγιάννη, κ. Κακαρέλη, Δρ. Νικόπουλε, έχετε το λόγο. Πρέπει να βρεθεί ο ...Εφιάλτης, ο οποίος δεν μπορεί παρά να είναι ανάμεσά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: